Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Helppoa pureskeltavaa

M&M:n pikku-uutinen oli ensin mennä huomiotta, mutta kun on niitä tiettyjä triggereitä, jotka kiinnittävät huomion sinänsä merkityksettömältäkin vaikuttavassa tekstinpätkässä. Uutisessa nimittäin kerrotaan taustoja sille hiljattain tekemälleni havainnolle, että lempipurkkaani saa nykyisin myös purkissa perinteisen pussin ja palapötkön ohessa:

”Maailmalla Airwaves-purkki lanseerattiin viime vuoden toukokuussa. Ranskassa purkkiin pakattu purukumi on napannut jo yli 10 prosentin markkinaosuuden. Wrigley uskoo, että Airwaves-brändi saa nostetta helppokäyttöisemmästä ja riittoisammasta pakkauksesta.”

Minä jo luulin, että purkkapötköä helpompaa käyttöliittymää ei juuri voisi olla. Mutta jotain on keksittävä erottautumistekijäksi, kun muillakin on se sama pötkö – olkoonkin, että Airwaves peittoaa maussa kilpailijansa (kyllä, tämä oli puhtaan subjektiivinen näkökanta). Niinpä vain on purkan jauhamisestakin jo tehty käyttäjäystävällistä!

4 Comments

 1. Xylitol

  Onkos Airwavessa nykyään xylitolia? Makuhan siinä on suorastaan taivaallinen, mutta hylkäsin merkin muistaakseni, koska se ei ollut xylitol-kumia. Jos tilanne on korjaantunut niinmenen heti hakemaan helposti käytettävän purnukan.

 2. Marjut

  Kyllähän tuossa xylitolia näyttää olevan, se oli aikanaan tärkeä valintaperuste mullakin.

 3. Nikke

  Airwavesin active on parasta. Purkki on varmasti hyvä, mutta se ei oletettavasti (en ole moista vielä nähnyt) kulje yhtä kivasti taskussa mukana, kuin se kätevä pötkö (josta viimeisen palan ulos saaminen on yhtä helvettiä).

 4. Marjut

  Viimeisen palanhan saa ulos sieltä toisesta päästä puristamalla…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑