Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Uusia tansseja

gmail-feature

Google se ei paljon uusista ominaisuuksistaan ja palveluistaan huutele. Voisin vaikka vannoa, ettei tätäkään valikkoa ollut Gmailissa vielä pari päivää sitten. Parannusta entiseen se on ilman muuta, sillä nyt viestiin vastaaminen onnistuu heti ensinäkemältä, mutta kuinka moni käyttäjistä hoksaa muuttuneen toiminnon?

8 Comments

 1. PA

  Se on ollut siellä jo aiemmin, mutta Safarilla ainakaan ei ole näkynyt. Jokin on tosiaan muuttunut, sillä nyt näkyy Safarissakin, vaan ei aukea…

 2. Marjut

  Onko? En muista tuliketullakaan nähneeni muuta kuin tekstilinkkejä rivissä pienellä fontilla. Hmm.

 3. PA

  Maccien Mozilla-pohjaisella Caminolla on näkynyt. Firefoxilla en ole kokeillut.

 4. Karelian Blonde

  Eilen ilmestyi molempiin Exploreriin ja Foxiin taysin yllattaen ja pyytamatta. Mutta aika selkealtahan nuo nayttaapi nain Blondin kayttoonkin.

 5. Nikke

  On tuo valikko ollut käytössä jo aikapäiviä. Ainakin lontoonkielisenä. Sen verran noista uusista juituista huudellaan että tuonne yläoikealle, logout-linkin tuntumaan, ilmestyy se What’s new-linkki.

  http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html

 6. Marjut

  Tämä taitaa tosiaan olla selain- ja kenties käyttökielikohtainenkin juttu. Tuommoista What’s new -linkkiäkään en muista ikinä nähneeni. Naamavippi? :-)

 7. PA

  Minulla on ollut Caminossa englanninkielinen ja Safarissa suomenkielinen käyttöliittymä (en ole itse säätänyt, tiedä sitten, mistä mahtaa haistella).

 8. Ilari

  Mulle ainakin tuli gmailissa ekan kerran tuon ilmestyttyä semmoinen hassu balloon-tyyppinen info jossa oli jotain ”look for more options here”, tai jotain sinnepäin. Auttoi kummasti huomaamaan uuden varsin tervetulleen ominaisuuden.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑