Matkalla on blogini nimi samasta syystä kuin miksi joskus hakeuduin lukemaan yliopistoon sosiologiaa: sattumalta.

Olen väsäillyt kotisivuja noin vuodesta 1997 eli siitä saakka kun tutustuin html:n saloihin. Itse blogin syntyaika osuu jonnekin vuoden 2002 alkupuolelle, josta on tallessa ensimmäiset arkistotkin. Pääasiassa kirjoitan käyttökokemuksesta ja käytettävyydestä, sekä saavutettavuudesta ja kaikenlaisista verkkoilmiöistä, mutta myös musiikista ja muusta mukavasta. Huomaa, että näillä sivuilla ja blogissani esitetyt kommentit tai mielipiteet eivät ole millään tavalla sidoksissa työnantajiini.

Kirjoitan myös mm. Saavutettava.fi-blogiin ja olen osa Wanhaa Blogistaniaa.

LinkedInistä voit lukea tarkemmin siitä, mitä olen tehnyt ja mitä osaan, tai pyydä erillinen cv sähköpostitse.

Tietoa sivuista

Tämä versio sivuista on julkaistu 30.7.2014. Sivujen isännöinnistä huolehtii Kotisivut.com. Otsakekuvan otti Pekka Nikrus.

Vanhemmista postauksista saattaa puuttua kuvia tai ne voivat olla rikki, sillä olen sulkenut Flickr-tilini, jonne suurin osa kuvalinkeistä johtaa.

Näillä sivuilla on voimassa Creative Commons -lisenssi, jonka mukaan kaikkea Matkalla.orgissa julkaistua sisältöä saa jakaa, eli kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta seuraavilla ehdoilla:

  • Nimi. Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa).
  • Ei muutettuja teoksia. Teosta ei saa muuttaa, muunnella tai käyttää toisen teoksen pohjana.
  • Epäkaupallinen. Teosta ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.