Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Ikuinen maailmanparantaja

Ihan muun kyselyn kylkiäisenä päädyin täyttelemään elämäntapaprofiilia, ja kappas vaan, epäilyni tuli todistettua:

Parhaiten sinua kuvaava elämäntapaprofiili on maailmanparantajat.
Tämän profiilin sopivuus sinuun on 54 %.

Muut sinua kuvaavat profiilit:

Älyköt 28 %.
Perinteiset 18 %.

Ryhmän kuvaus on niin pitkä, etten kopioi sitä tähän, mutta aika hämmentävän monet kohdat siitä pitävät paikkansa. Ei sillä, että tämä olisi tullut yllätyksenä, mutta jotenkin olin arvellut iän jo vieneen suurimman maailmanparannusvietin mukanaan. Mutta kun tarkemmin ajattelen vaikkapa motiivejani olla nykyisessä ammatissani, niin siinähän se vastaus jo onkin.

3 Comments

  1. Schizo-Janne

    Hämmästyttävää, että minä olin täysin sama ensisijaisen kanssa (sama prosentti). Muut olivat: Älyköt 43 % & Trenditietoiset 3 %. Minä en kyllä ihan tuosta kuvauksesta löytänyt itseäni. Ja kysymykset olivat vähän niin ja näin. Esim. musiikkimausta kysyttäessä tällainen kaikkiruokainen musiikin suurkuluttaja vastaa ”Pidän erittäin paljon” jokaiseen kohtaan. Ainoa poikkeus olisi tullut, jos olisi kysytty tykkäänkö humpasta tai suomalaisesta tangosta.

    Mutta ehkäpä moni muu jotain kyselystä kostuu …

  2. pni

    Mä oon 35% älykkö.

  3. Tuija

    Kun se on 15-30 nuorisotutkimus, ja kun kysyvät syntymävuotta, ja jos se on reippaasti yli tuon kolmen kympin rajan, niin saakohan överi-ikäinen jotain miinuskypsyyspisteitä – meinaan että kalibroidaankohan tuloksia jotenkin meille, köh, ikinuorille?

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑