Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Vuoden ilahduttavin

Toisaalla olen jo listannut viime vuoden parhaat levyt, mutta täällä blogin puolella pitää ehdottomasti mainita vuoden ilahduttavin sovellus. Se on musiikkisofta Spotify.

Spotify

Paitsi että Spotify tarjoaa oivallisen kavalkadin kaikenlaista musiikkia (ja etenkin aivan hillittömiä kasarikokoelmia), se on alun etsi ja löydä -vaiheen jälkeen varsin ketterä käyttää – etenkin jos muistaa olla aktiivinen hiiren oikean näppäimen kanssa. Myös TechCrunch hehkuttaa Spotifyä:

”The user experience is beyond even the best web based streaming services like LaLa, MySpace Music and Imeem. It acts like a fully stocked iTunes, with everything hyperlinked to easily find related music. Creating playlists is a snap. There is no way to move music outside of the application, or onto music devices. But it is the best way to legally find and stream music for free that I’ve seen.”

Spotify on kutsun saaneille ilmainen käyttää, vaikka toimiikin toistaiseksi vain muutamissa maissa (Suomi mukaanlukien). Siihen voi ostaa myös päiväpassin tai maksaa kuukausihintaa. Toistaiseksi maksan vain Flickrin käytöstä, mutta luulenpa, että Spotify seuraa pian perässä.

3 Comments

  1. Stello

    Kuulostaa kivalta, mutta en taida tuntea ketaan maksullista kayttajaa (ilmaiskayttajat kai eivat voi kutsua uusia kayttajia mukaan).

  2. JanneW

    Yksi maksava käyttäjä ilmoittautuu. Ei mainoksia ja tietty noita kutsuja tulee ajoittain jaettavaksi, mutta oli niiiiiiiiiin hyvä palvelu, että tuli tuettua ihan (uudesta) periaatteesta.

  3. Mikko-Pekka

    Tämä on hieno palvelu. Mutta mitä mitä. Silloin kun löytyy liian hieno palvelu niin siinä voi olla jotain taustalla. Kysymykseni kuuluu: Onko tästä palvelusta suoraa hyötyä varsinaisille musiikin tekijöille (muutakin, että musiikki tulee kuulluksi)?

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑