Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tuunaa mut uusiksi

On ehkä hiukan ennenaikaista ja ainakin liioiteltua sanoa RedesignMe.orgia käytettävyyden YouTubeksi, vaikka sillä ehkä yritystä moiseen onkin. Sivuston ideana on, että kuka tahansa voi ladata sinne videon, kuvan ja tekstiä vastaantulleesta käytettävyysongelmasta, kommentoida toisten ongelmia ja parhaassa tapauksessa suunnitella kehnot tuotteet uusiksi. Tällä hetkellä sisällön määrä ei vielä päätä huimaa, mutta joukosta löytyi kyllä monta tuttua juttua.

Harmi vain, että itse RedesignMe.org on kömpelösti Flashilla toteutettu ja käytettävyydeltään korkeintaan välttävä. Ehkä joku keksii mainita sen parannusta vaativana kohteena ja kenties vielä kertoa tekijöille kuinka homma kannattaisi käyttäjäystävällisemmin hoitaa. [via]

2 Comments

  1. PA

    Kappas, hauska idea, mutta tosiaan MUTTA.

    Muutaman sekunnin asioita ihmeteltyäni avasin bugiraporttilaatikon ja aloin vuodattaa tuskaani. Tekstilaatikko ei tuntenut rivinvaihtoja, vaan vieritti tekstiä oikealle hamaan ikuisuuteen, kunnes kesken neljännen lauseen lopetti tekstini vastaanottamisen. Ilmeisesti merkkikiintiö tuli täyteen, mutta missään ei ollut mainintaa kiintiöstä, saati, että moisessa olisi mitään järkeä.

  2. PA

    Kehittäjä vastasi nopeasti palautteeseen ja kertoi hahmottavansa tilanteen ironisuuden ja pohtineensa, onko alustaratkaisu paras mahdollinen, mutta että toisaalta jotenkin pitää päästä liikkeelle.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑