Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Lataa kuvat kätevämmin

Kuvien lataaminen Flickriin on uudistunut. Ellei ole asentanut koneelleen näpsäkkää Flickr Uploadria, on aikaisemmin joutunut poimimaan ladattavat kuvat yksitellen lisättäväksi, ja niitä on voinut lisätä korkeintaan kuusi kerrallaan. Nyt tiedostoja voi valita niin monta kuin huvittaa ja ladata ne kaikki kerralla. Jopa itse lataamisprosessin kulku kerrotaan käyttäjälle somasti pinkin etenemispalkin avulla, ja muutenkin käyttäjää opastetaan vaiheesta toiseen kerrassaan esimerkillisellä tavalla.

Upload

Lisäämisen jälkeen kuviin voi saman prosessin yhteydessä lisätä tageja, otsikoita, kuvatekstejä, liittää ne kokoelmiin, ja niin edelleen. Ruusu käytettävyydestä Flickrille.

3 Comments

  1. jyri

    oletko ”leikkinyt” puhelimen uploaderilla? itse olen testannut nyt kahta ShoZu (www.shozu.com) ja ZonetTagia. toimii itse asiassa näppärästi – ainakin parin viikon kokemuksen perusteella

  2. Marjut

    Jep, ShoZu on ollut käytössä jo aika kauan. Toimii pääasiallisesti ihan hyvin, mutta kenkuttelee toisinaan niin kuin kai kaikki applikaatiot. Varma tuho on lähettää kuva tagitettynä ja otsikoituna, etenkin jos otsikossa on vielä ääkkösiä. Jää matkalle takuuvarmasti. Minkälainen on ZonetTag siihen verrattuna?

  3. jyri

    kevyempi ja ”yksinkertaisempi”. joko lähetät kuvan heti tai sitten et ollenkaan eli vanhoja kuvia ei pääse lähettämään gallerian tms kautta.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑