Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Taipuisa ja kosketeltava

Intelin visio mobiilista tulevaisuudesta (”Ultra Mobile: It lets me be me.”) on aika mielenkiintoista katsottavaa, joskaan se ei hätkäytä millään megahienoilla ja ennennäkemättömillä innovaatioilla. Mutta tällaista se siis voisi olla. [via]

3 Comments

  1. Timo L.

    Juu kyllähän nuo on leffoissa nähty jo moneen kertaan.

  2. Marjut

    Niin tietenkin, mikäs tässä maailmassa uutta olisi.

  3. Ilari

    Ei tässä mitään teknologisia innovaatioita tarvita – se että saataisiin hyödynnettyä nykyistä teknologiaa kaikkeen mihin se pystyy olisi suurin innovaatio pitkään aikaan! Nykyisellä teknologiatasolla saataisiin uskomattomia juttuja aikaan jos panostettaisiin käyttöliittymiin ja laitteiden yhteistoimintaan. Vaikka käytettävyys alkaakin olla tapetilla, niin siihen yhteistoimintaan eivät taida markkinatalouden vaikutusvoimat taipua sitten millään. Jaah, saa nähdä, ostajistahan se viime kädessä on kiinni.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑