Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Loistava laukku

Solas BagPerjantai-illan laadukkaasta tv-tarjonnasta pisti silmään oheinen, sisältä valaistu laukku, joka kuuluu olevan viimeistä huutoa Amerikan julkimonaisten keskuudessa. Eipä huku avaimet kassin pohjalle, kun lamppu valaisee etsivän tietä. Näitä Solas Fashionin veskoja on tarjolla melkein kaikissa väreissä ja malleissa, ja vieläpä erivärisillä valoillakin varustettuna. Tämä on käytettävyyttä jos mikä!

Mikä kyllä hiukan huvitti, oli itse ”tekniikka” valon takana: laukun uumeniin on piilotettu ihan perusparisto, ja aika iso sellainen, joka antaa valolle virtaa. Sen fänsimpää teknologiaa ei siis keksinnön takaa löydy. Vahinko sekin, ettei saatavana ole sisältä valaistuja reppuja, sillä ainakin minusta, joka en käsilaukuista mitään ymmärrä, nämä laukut ovat toinen toistaan rumempia. Mutta tiedän olevani tässä suhteessa vähemmistö. Idealle joka tapauksessa pisteet!

1 Comment

  1. Leena Hyvärinen

    Laukkuvalo on hyvä innovaatio. Pitäisi vain käyttää parempaa teknologiaa, energialähteenä ehkä aurinkopaneeli laukun pinnassa…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑