Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Liput liehumaan

Viime vuoden puolella noustiin barrikadeille perjantainelosen merkeissä, mutta nyt on heinäkuu ja viikkovitosessa hoidellaan homma virtuaalisesti.

1. Mitä mieltä olet vetoomuksista netissä?
No, vaikka ne nyt tuntuvatkin olevan kovasti pop, niin minusta niistä alkaa aika jo jättää. Mutta mieluummin vetoomus netissä kuin kiertokirje sähköpostissa, jos valita pitää. Niihin en nimittäin osallistu ikinä.

2. Saako niillä muutosta aikaan?
En ole ihan vakuuttunut. Asiantunteva taho on tietysti toista mieltä.

3. Oletko allekirjoittanut vetoomusta netissä?
Joitakin olen, myös sen Lordin.

4. Entä oletko itse väsännyt sellaista?
Hell no!

5. Onko blogien kommentit oikeita paikkoja mainostaa nettivetoomuksia?
Onhan se vähän tökeröä.

6 Comments

  1. Tero Heiskanen

    Jos nettivetoomuksista aika jättää niin mitä tulee niiden jälkeen? Kansalaisilla tietoyhteiskunnassa on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin välittömästi globaalisti, millä pitäisi teoriassa kansalaisten äänien yhtyessä olla mahdollista luoda ennennäkemätön kansalaisvaikutus, nousta suurimpien maailman mahtien joukkoon. Jos vaikka puolet samanaikaisista netinkäyttäjistä ilmaisi kootusti mielipiteensä saman asian puolesta samanaikaisesti niin eikö kyseessä olisi kaikkien aikojen suurin mielenosoitus. Mikä estää?

  2. Marjut

    Teoriassa kenties onkin mahdollisuus saada ääni kuuluviin, mutta kuka sitä kuuntelee? Epäilen vahvasti josko päättäjiä (vielä nyt, mutta ehkä tulevaisuudessa) kiinnostaa se, minkälaisiin vetoomuuksiin satunnaiset surffailijat nimensä raapustavat. Puuttuu se uskottava silta netistä muutoksen konkreettiseen toteuttamiseen.

  3. Tero Heiskanen

    Pistipäs heti silmään, mikä saattaisi olla askel oikeaan suuntaan. EU:ta nähtävästi kiinnostaa satunnaisen surffailijan mielipide: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135220791650

  4. Marjut

    Niin, tuohan on sikäli eri asia, että siinä kysymykset tulevat ylhäältä, jolloin niihin on jo kiinnostus olemassa, eikä kysymyksessä ole kansalaisten kokoama nimilista.

  5. Matti

    Nettilotto!

  6. Marjut

    Voi kuule Matti, meillä ei mainostusta katsota hyvällä. Siksipä kommentistasi siivottiin linkit hetimiten roskikseen.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑