Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kokelaat syynissä, osa 3

Tontut ovat ahkeroineet myös joulunpyhinä, ja siitä oivana esimerkkinä on Saavutettava.fi:n presidenttikatsauksen kolmas osa: Presidenttiehdokkaiden kampanjasivut – osa 3. Artikkelisarjan viimeisessä osassa tarkastetaan Matti Vanhasen, Arto Lahden ja Tarja Halosen presidenttikampanjaa ajavien sivustojen saavutettavuus.

Toisin kuin eräät, minä käännän pankolla kylkeä ja jatkan häpeämättömästi lomailua susirajan alati kipakammaksi käyvässä pakkasessa. Toppahousut on pop!

Kokelaat syynissä, osa 2

Saavutettava.fi:n presidenttiehdokkaiden kampanjasivuja tutkivan artikkelisarjan toisessa osassa ruoditaan Timo Soinin, Heidi Hautalan ja Henrik Laxin vaalisivustoja. Tutkimusperusteet ovat edelleen samat kuin sarjan ensimmäisessä osassa, johon kannattaa tutustua ennen tämän jutun lukemista: Presidenttiehdokkaiden kampanjasivut – osa 2.

Kokelaat syynissä, osa 1

Saavutettava.fi heräilee talvihorroksestaan presidentinvaalien lähestyessä. Koska vaalikampanjat ovat jo käynnistyneet, on syytä vilkaista ehdokkaiden vaalisivustoja toiseenkin kertaan: vaaleissa valitaan koko kansan presidenttiä, joten ehdokkaiden sivustojen pitäisi olla optimitilanteessa kenen tahansa äänestäjän saavutettavissa millä tahansa päätelaitteella.

Kolmiosaisen juttusarjan aloittavat Bjarne Kallis ja Sauli Niinistö.

Presidenttiehdokkaiden kampanjasivut – osa 1

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑