Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

E-kirja, ihanaa

En ole suuri e-kirjojen ystävä, lehdetkin luen mieluummin ruokapöydälle levitettynä (ja broadsheetinä!). Parhaillaan tuttavapiirissäni Facebookissa kiertävä Suomalaisen Kirjakaupan ohje E-kirjojen ostamiseen ja lukemiseen Android-käyttöjärjestelmän laitteilla ei varsinaisesti sekään houkuttele kokeilemaan sähköisten kirjojen ihanuutta.

”Suomalaisen Kirjakaupan e-kirjakauppaan kuuluu myös sovellus Android -käyttöjärjestelmän laitteille. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Androidia käyttävän laitteen kautta voit lukea ja ostaa kirjoja ”kahdella klikkauksella” e-kirjakaupastamme.

Ennen kuin pääset ostamaan kirjoja ”kahdella klikkauksella”, sinun tulee määritellä itsellesi Adobe ID, rekisteröityä e-kirjakauppaamme ekirja.suomalainen.com (Suomalainen.com:in tunnukset eivät käy e-kirjakaupassamme), tehdä ensimmäinen ostoksesi verkkokaupan kautta ja tallentaa luottokorttisi numero omiin tietoihisi.

Rekisteröityessäsi järjestelmän käyttäjäksi ja ostaessasi ensimmäisen kirjan ekirja.suomalainen.com-sivuilla, saat automaattisesti henkilökohtaisen ”kirjahyllyn”, johon ostamasi kirjat sijoitetaan. Tuolta hyllyltä voit ladata e-kirjat päätelaitteellesi. Kirja voi olla yhtä aikaa kuudella sinulle rekisteröidyllä laitteella.

Sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt kauppaamme, määritellyt itsellesi Adobe ID:n ja tehnyt ensimmäisen ostoksen verkkokaupassa, voit hakea sovelluksemme Android Marketista. Suomalainen Kirjakaupan e-kirjasovellus (löytyy nimellä Suomalainen) on täysin ilmainen. Suomalaisen sovelluksessa adobe ID:n voi luoda suomeksi Menusta -> Asetukset -> DRM identifikointi tai vastaavasti Asetukset-osion kohdasta Adobe ID, jonka takaa löytyy nappi ”luo uusi Adobe ID. Nappia painamalla sovellus avaa adoben sivun nettiselaimeen. Avautuva sivu ja sitä seuraava rekisteröintisivu ovat suomenkieliset.”

Ja tässä oli vasta alku.

2 Comments

  1. Liina

    Näppärää!

    Mutta toisaalta, esimerkiksi Kindle toimii Androidilla vähän turhankin hyvin. Hei vaan, luottokorttilasku.

  2. Timo L.

    Taitaa olla Adoben drm:ää kiittäminen.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑