Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Päivän asu

Olen niitä ihmisiä, jotka ensimmäiseksi kotiin tultua heittävät farkut ja muut ahdistavat vaatekappaleet nurkkaan, ja vaihtavat suosiolla verkkareihin. Sellaisiin, niin kuin nämä mustat joogahousuina markkinoidut Stadiumin pöksyt ylläni ovat. Asukokonaisuuteen kuuluu ehdottomasti villasukat, tänään violetit, sekä löysä paita (mustavalkoinen, Gina Tricotin männävuoden mallistoa) ja villatakki, joka on violetti niin kuin villasukatkin. Asukokonaisuuden kruunaa hiusklipsi, joka pitää pitkäksi venähtäneen otsatukan poissa silmiltä, että konsultti näkee ruudulle.

Joten täällä sitä vaan raportoidaan ja tutkitaan niin maan perusteellisesti, ja ihan ilman jakkupukua, jollaista en vieläkään omista.

(Tämä bloggaus on osa Wanhan Blogistanian asumeemiä.)

2 Comments

  1. Terhi

    Enpä ole vielä sellaisissa jakkupukuhommissa ollutkaan :D. Kukahan niitä tekee? ;)

  2. Marjut

    Isot pojat?

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑