Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Joku toinen

Twosome

Siinä minä olin keskellä loskaista lauantaita, pari vaatekauppaa käyneenä, mussuttamassa väärää nuudeliannostani, kun jostain syystä tuli mieleeni, että jos olisin muotibloggaaja, olisi ostoskassin sisällöstä saattanut tulla parikin blogimerkintää. Mutta kun en ole. Ajatus jäi itämään.

Kun bloggaaminen tänä päivänä tuntuu olevan meiltä entisaikoina paljonkin tekstiä syötäneiltä hiukan harvanlaista, aloin pohtia, että tekisikö hyvää kirjoittaa vaikka kuukauden verran jonkin ihan muun genren tekstiä. Että jos koodiorientoituneet kirjoittaisivat vaikka ruuanlaitosta, perheelliset elokuvista ja some-uskovaiset laihdutusprojekteistaan. Että auttaisiko sisällöllinen uudelleenfokusointi löytämään muinaisen kirjoitusvireen, vai tyssäisikö loppukin into siihen.

Marjutin muotiblogista saattaisi tulla aika surkuhupaisaa luettavaa. Pitäisi varmaan sen sijaan ryhtyä kirjoittamaan Ikea-uskovaisen tunnustuksia. Tai ehkä kokoan Muuttajan muistelmat, nyt kun Niemi on taas paras ystäväni.

3 Comments

  1. Tuija

    Ilmoittaudun heti Marjutin muotiblogin lukijaksi!

  2. Marjut

    Oh dear. Ei kannata innostua. :-)

  3. RNS

    Asuntomuotokuvat voisivat olla hauskoja. Saisihan niistä ainakin hyvän sarjan tähänkin blogiin, otsikko Matkalla sopii hyvin tapamuuttajalle :)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑