Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Uusi mobiili Google Reader

iPhone on kuulemma saanut uuden Google Readerin, mutta kyllä jotain ihmeitä oli tapahtunut omassakin puhelimessani, kun aamulla bussissa aikani kuluksi blogeja lueskelin. Vertailukohtaa ei valitettavasti ole tallella, multa tältä näytti Reader N95:n ruudulla:

Google Reader Classic

Tämä oli ”Classic view”. Tarjolla oli näemmä myös ”Mobile view” (alla), mutta käytännössä erot olivat kuitenkin varsin vähäiset.

Google Reader Mobile

Kokemuksena molemmat olivat kuitenkin merkittävästi aikaisempaa versiota miellyttävämpiä ja selkeämpiä käyttää, jos kohta vievätkin enemmän tilaa ruudulla niin, että joissakin kohdissa joutuu jopa vierittämään sivusuuntaan, mikä ei koskaan ilahduta. Ehkä suurin ero näiden kahden välillä oli se, että siinä missä klassisessa näkymässä yhden merkinnän lukeminen siirtää näkymän ruudulta toiselle, avautuu merkintä mobiilinäkymässä työpöytänäkymän tapaan edellisen alle. Alla oleva kuva havainnollistaa asiaa, joskin huonosti.

Google Reader Mobile

Huomaan itse jumittaneeni niin tehokkaasti Google Readeriin, etten ole edes kokeillut muita vaihtoehtoja kännykässäni (Bloglinesia lukuunottamatta, mutta siitä on aikaa, eikä kokemus silloin ollut kovinkaan mieltäylentävä). Mitä muita mobiileja RSS-lukijoita kannattaisi kokeilla?

3 Comments

  1. Tuija

    Mä olen tykännyt WidSets-sovelluksesta, mutta en ole kovin systemaattisesti eri vaihtoehtoja kokeillutkaan

  2. Kari Haakana

    Widsets on kauhea, paha ja haisee tytöille.

  3. Marjut

    No eivät siitä kaikki tytötkään tykkää. Mulle ei kolahtanut yhtään. Olisiko muita?

© 2022 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: