Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tositarkoituksella

Blogging with a purposeLäiskäisivät pystillä. Olen hämmentynyt, etenkin kun tuntuu, että viime aikoina olisi ollut sanottavaa moninkertaisesti enemmän kuin aikaa, mikä käytännössä tarkoittaa sitten sitä, että blogi elää hiljaiseloa ja vironnee henkiin jahka allekirjoittanut saa vuorokauteen lisää vapaita tunteja. Mutta siis: kaunis kiitos!

Plakaatin luonteeseen kuuluu, että se on laitettava kiertoon. Koska palkinnon antajalle ei ilmeisesti voi antaa tunnustusta takaisin (muuten se olisi lähtenyt kyllä juuri tähän osoitteeseen), niin tässä ovat ne viisi, joille haluan sitä jakaa:

Pää auki
pnuk!
Pohdiskeleva liftari
MonkeyFood
Supernaivisti

4 Comments

  1. PA

    Voi, kiitos! Minun blogini on kovasti samassa tilanteessa. Muutos on sentään näköpiirissä, joten kyllä tämä tästä.

  2. lillamilla

    Hopsis, ei hetken hiljaiselo blogin tasoa noin vaan veda alas. On monesti pitanyt laittaa sulle kiitokset – sivustosi on kaytettavyyden malliesimerkki ja taynna mahtavia linkkeja!

  3. Ylimuuli Mukkelis // Meri

    :-O Eksyin tänne Google Analyticsin kautta kun kummastelin, mistä ihmeen osoitteesta on virrannut populaa Monkeyfoodiin ja tämä oli jäänyt kokonaan huomaamatta, onpa noloa. Mutta silti, suuresti kiitän ja olen kovasti otettu, nyt tulee hyvin uni kun mieli on lenseä ja onnellinen :-)

    (Ja etsiskellessäni Monkeyfoodin mainintaa uppouduin jo hyvinkin syvälle blogisi syövereihin, messevää matskua :-P)

  4. Marjut

    Hyvä että löysit kuitenkin! Teet hyvää ruokaa ja reseptisi ovat just meikäläisen makuun – useampaakin on kotona testattu…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑