Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Naamat näkyviin

Ei siihen mennytkään kuin neljä vuotta, mutta uutisen mukaan tulevana perjantaina, siis huomenna, myös LinkedIniin voi liittää naamakuvansa – käyttäjien pyynnöstä. Kaikissa muissa sosiaalisissa yhteisöissähän tämä optio on ollut olemassa jo kauan. Mutta ei sitä kuvaakaan voi ihan löysin rantein profiiliinsa upottaa:

”Whether or not Facebook’s success drove the move, LinkedIn still keeps its distance from the Facebook interface in other ways. Only one picture will be allowed, at 80 by 80 pixels, and users will be able to block people outside their network from seeing it. They’ll have the option of blocking photos from other users, important for human resources departments seeking to avoid the appearance of discriminatory hiring practices.”

Hiljattain LinkedIniin tuli myös ”ryhmiä” (Groups), mutta niiden toimintaperiaate jäi ainakin allekirjoittaneelle perin hämäräksi. [via]

4 Comments

  1. JP

    Aikauheeta – onneksi saa vielä valita kasvottomuuden? Muutenhan joku voi vielä tuntea!

  2. Pajaratorio

    Ehkä tämä laajentaa käyttävää ammattikuntaa ;D

    Yksi iso puute LinkedInnissä on ainakin teollisen muotoilijan näkökulmasta projektilistan puuttuminen. Pelkät työpaikat eivät välttämättä kerro mitään.
    -Tällä hetkellä tasapainottelen Coroflotin ja LinkedInnin välillä juuri tästä syystä.

  3. Marjut

    Aika monta kertaa on tosin niin, ettei projekteista saa kertoa, joten niitä ei voi LinkedInissäkään listata. Mutta jos saisi, niin eihän LinkedIn sitä estä – korkeintaan oma mielikuvitus.

  4. Pajaratorio

    Juu, niinhän se suurimmaksi osaksi on.
    -Mutta ei LinkedInissä siihen tarkoitettua lokeroakaan ole, joten hankala saada toimimaan. -Vai oliko joku ehdotus?

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑