Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Valtavirtaa

Lastfm-Mainstream-O-MeterBongasin Katosblogista linkin Mainstream-O-Meteriin, joka kertoo Last.fm:n käyttäjille kuinka mainstreamia heidän musiikkimakunsa on. Oma tulokseni oli 30 kuunnelluimman artistin perusteella 10.18 % ja viikottain 3.83 %. Huojentavaa, vaikkakaan ei kai kovin todenmukaista. :-)

3 Comments

  1. Tino Rossi

    Pahus!!! 27%!!!! Ihan oon MOR vaikka mitä tekisin. Kotomaiset tosin ovat enimmäkseen unknown joten tilastot eivät ole aivan tarkat.

    Siis säälittävä selitysosio….Syytän Gorillazia jota tuli kuunneltua viime viikolla reilusti. Lisäksi olen kuunnellut heikkona hetkenä Zeppeliiniä ja Sabathia. Niiden aiheuttavaa vääntöä keskelle virtaa ei pieni Amon Düül II:sen kelailu auta. Vähiten mainstreamia oli näemmä Mika Vainion Ø jota oli kuunnellut 103 muuta.

  2. pni

    10,20% mainstream.

    Itselläni tuo luku johtuu Pink Floydista joka antaa yli 76 % mainstreamnessia ja jota olen kuunnellut viimeaikoina aika paljon. Tosin en niin paljon kuin Rushia (17,48 %). Muita kovia mainstreameja ovat Tom Waits (29,73 %), Elo (18,60 %), Opeth (19,47 %) ja Supertramp (15,28 %).

  3. Dyro

    15,96 % manistream.

    Yllättävää kyllä, luku johtunee Pixiesistä, jonka valtavirtaisuus on 62,98 %. En olisi uskonut että noin paljon sentään.

    Finlanden valtavirtaisuus on 0,00 %. :) Minulla on tuon nimen alla suomalaista kansanmusiikkia, kaikenlaista Alavetelin polkkaa ja muuta vastaavaa hilipatipippaa.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑