Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Arjen helmet

Viikkovitosessa kaivellaan helmikorista viime aikojen ilonpilkahduksia.

Millaisia helmiä arjen keskelle on sinulle ilmestynyt viime aikoina (mainitse vaikka viisi)?
Ihan ensimmäisenä on mainittava Aleksi Ojalan herkkä ja sieluunkäyvä Rakastaa ja tulla rakastetuksi -biisi, jonka puitteissa olen löytänyt sisäisen, elämän melskeissä pölyttyneen kaappiromantikkoni.

Kesäisin liki jokaisen päiväni ehdoton helmi on jäätelö. Suomalainen nauttii kuulemma jäätelöä keskimäärin 14 litraa vuodessa, ja voin kertoa, että minä en pääse sillä määrällä edes kesäajasta yli. Niin, ja on sitä jäätelöä mukavaa ostaa muillekin.

Tänä aamuna ulkona jostain syystä tuoksui ihan samalta kuin joskus lapsuuden aamuina kesämökillä herätessä. Ehdoton helmi.

Blogista, Jaikusta ynnä muista sosiaalisen internetin härpättimistä johtuen saan odottamattomia yhteydenottoja liki joka päivä. Monet niistä vetävät suupielet hymyyn. Arjen helmiä jos mitkä.

Koska lomaan on enää vajaa viikko, niin mainittakoon vielä viidentenä töihin liittyvä päivien sulostuttaja: Page Saver. Se on Firefoxiin asennettava lisäosa, joka mahdollistaa kuvankaappaukset näkymästä tai koko sivusta yhdellä hiiren napsautuksella. Kätevä kuin mikä. Ei enää aikoihin hankalaa leikkelyä ja liimaamista. Suosittelen lämpimästi.

2 Comments

  1. Nikke

    Page Saveria en ole kokeillut, mutta Screengrab (http://www.screengrab.org/) on toiminut minulla hyvin. Antaa kuvatallennuksen lisäksi vaihtoehdon kopioida kuvakaappauksen leikepöydälle.

  2. Jazmanaut

    Mulla on soinu Aleksin tuotanto päässä, sitten viimekeikan.
    Onneksi on sentään hyviä biisejä.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑