The person of the week
Koska tämä viikko on euroviisuviikko, ja jää sellaisena historiaan, on viikkovitonenkin asianmukaisesti ajan hengessä mukana.


1. Vieläkö Lordi hävettää, vai hävettikö Lordi koskaan?
Ei hävetä ei, ei nyt eikä ennen.

2. Pärjääkö Hanna Pakarinen? Mitä mieltä olet tämän vuoden biiseistä? Minkä maan viisu voittaa?
Minä tykkään Hannasta, mutta sehän ei todista mitään. Käsittääkseni isäntämaalle lohkeaa pisteitä jonkin verran vaikka biisi olisi kuinka huono tahansa, mutta jossain näkemäni veikkaus kymmenen parhaan joukkoon sijoittumisesta voisi hyvinkin pitää kutinsa. Biiseissä on kuulemma tänä vuonna enemmän variaatiota, mutta täytyy tunnustaa, ettei niistä ole jäänyt mieleen juuri mikään. Ruotsi voittaa.

3. Ajattelitko katsoa Euroviisukilpailun? Ihan paikan päällä vai telkusta? Kotona vai baarissa? Kerro myös miksi ja ehkä jopa miten.
Aion katsoa kotona televisiosta niin pitkään kuin silmät pysyvät auki, ja loput menee nauhalle. Hannan veto nyt on ainakin pakko nähdä.

4. Oletko osallistunut/aiotko osallistua mihinkään oheistapahtumaan? Katsonut ohjelmia televisiosta tai seurannut tapahtuman tuloa netistä? Lähettänyt oman videon kilpailuun? Tai jotain muuta?
Olen seuraillut laiskasti ohjelmia telkkarista, plärännyt nettiä ja harkinnut johonkin oheistapahtumaan osallistumista. Pitäisikö käydä tsekkaamassa Iso-A perjantaina? Harmittaa, että missasin Interviisut.

5. Onnistuuko YLE tehtävässään? Millaisen jäljen viisut jättävät Suomen televisiohistoriaan?
Vaikea sanoa vielä, vähän kyllä jänskättää.