Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kallellaan

leftie

Löysin Windowsista tänä aamuna mielenkiintoisen ominaisuuden. Nörtimmät varmaan tiesivätkin tämän jo.

6 Comments

  1. Nikke

    Mites moisen saa aikaan? Tämä nörtti ei ainakaan tiennyt.

    Enpä kyllä että keksisin ominaisuudelle käyttöäkään, ainakaan näin suoralta kädeltä, mutta voipahan sitten leuhkia kavereilleen että tietää jotain mitä he eivät.

  2. Marjut

    Tsekkaa meilisi. :-)

  3. oopa

    Jos on sellainen näyttö, minkä saa kallistettua. Esim. pystykuvien kuvaamisessa suoraan konelle varmaan kätevä ominaisuus.

  4. PA

    Sisäinen terroristini herää ja alkaa suunnitella iskua lähikirjastoon. Jos edes kerran elämässä minäkin voisin saada ihmisten päät kääntymään.

  5. Juntunen

    Itse sain kerran koululla jotakin harjoitustyötä koodaillessani vahingossa samankaltaisen ilmiön aikaiseksi. Jollakin näppäinyhdistelmällä se tuli, kun tavoitteena oli saada aikaan dollarimerkki. Sormet kävi ajatusta nopeammin ja yhtäkkiä näyttö hyppäsi vaakaan. En tiennyt miten homma korjataan, joten otin näytöstä kiinni ja käänsin sen kyljelleen. Onneksi nykyajan litteät näytöt on keveitä.

  6. Jani

    Minulla on ollut tuolle kerran elämässäni ihan oikeaa käyttöä: sairastaessani jotain voimatvievää kulkutautia pötköttelin lattialla kyljelläni ja silloin oli vieressä lojuvassa näytössä kuva samassa kulmassa silmien kanssa tuon ominaisuuden ansiosta.

    Koska eihän sitä sellaista tautia olekaan, ettäkö sen takia nyt netistä irtoaisin!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑