Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tehdyt, tekemättömät

Valpuri haastaa hyvät jätkät meemitykseen, ja minä huumorimiehenä vastaan.

Kerro yksi asia, jonka tekisit toisin, jos joutuisit elämään elämäsi uudestaan.
Vain yksi? Valitsisin triangelin sijasta viulun.

Kerro viisi asiaa, jotka olet tehnyt ensimmäisen kerran vuonna 2006.
Olen juhlinut Suomen euroviisuvoittoa, keittänyt ruispuolukkapuuroa, ostanut tuulettimen (ja koonnut sen ihan itse), maksanut kengistä yli 100 euroa ja harkinnut vapaaehtoistyötä vanhustenhuollossa.

Kerro kolme asiaa, joita et ole koskaan tehnyt, mutta jotka aiot tehdä ensimmäisen kerran vielä vuonna 2006.
Taidan joutua kokeilemaan gluteenitonta ruokavaliota, halusin tai en. Ajattelin myös hakeutua valokuvauskurssille; vinkkejä sopivista otetaan vastaan…

Kerro yksi asia, jonka tekisit, jos olisit kaikkivoipa minuutin ajan.
Parantaisin.

Haastan kaikki, jotka vielä ovat jääneet meemistä paitsi.

6 Comments

  1. Veera

    Miksi gluteenitonta ruokavaliota kokeillaan? Jos syy on keliakiasuspekti, kaikenlaiset kokeilut on ainakin ehdottomasti kielletty – testeihin suoraan. Ruokavaliotaan itsenäisesti oikoneilla vasta-aineet ja ohutsuolikoepalat ei nimittäin enää todista mistään mitään.

    Eri juttu sitten, jos syy on venhäproteiini tai muu allergiatyyppinen ongelma. Mutta kai silloinkin keliakiaepäily pitää ensin sulkea pois.

  2. Marjut

    Testeissä ei ole löytynyt mitään, koepala ja vasta-aineet mukaanlukien. Seuraavaksi lienee vuorossa kokeilla ärsyttävätkö viljat jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä suolistoa; vehnäproteiini kai se ilmeisin. Tosin allergiatestissä ei sekään saanut mittaria värähtämään. Argh.

  3. Veera

    Ei käy kateeksi.

    Diagnoosi oli nimittäin elämäni suurin helpotus.

  4. pni

    En jaksa tätä omaani, mutta tänne menköön. Itselläni on jo haaste muualta odottamassa.

    Kerro yksi asia, jonka tekisit toisin, jos joutuisit elämään elämäsi uudestaan.

    Tämähän on siitä mielenkiintoinen kysymys että olisin kiinnostunut tietämään josko tietäisin eläväni elämääni toistamiseen vai en. Jos en tietäisi, voisi hyvinkin olla etten muuttaisi mitään, miksi muuttaisin, elämäni on elämäni oli se sitten millainen. Mutta koska kysymys on asetettu niin että siitä voisi ymmärtää että tietää olevansa toisella kierroksella, tekisin varmaan kaikenlaista toisin. Kysehän ei ole siitä ettenkö ole tyytymätön nykyiseen elämääni, mutta idea siitä että tietäisi jo kaiken jonka tietää nyt, ja samalla eläisi elämäänsä uudestaan on perin valloittava. Oletan että elämän ajankohta ei muutu, etten eläisi elämääni uudestaan nykyajassa, vaan silloin kun sitä elin/elän.

    Kerro viisi asiaa, jotka olet tehnyt ensimmäisen kerran vuonna 2006.

    Suunnittelin ja toteutin kirjan kannen, sain postia Helsingin kihlakunnan syyttäjänvirastolta, irtisanouduin vaihtaakseni työpaikkaa, omistin ja käytin lounasseteleitä sekä… ööh… mitä mä oon tehnyt tänä vuonna… ai niin, listannut viisi asiaa jotka olen tehnyt ensimmäistä kertaa vuonna 2006.

    Kerro kolme asiaa, joita et ole koskaan tehnyt, mutta jotka aiot tehdä ensimmäisen kerran vielä vuonna 2006.

    Tämä nyt on oikeasti ihan mahdotonta. Mistä minä tiedän mitä tulen tekemään. En edes tiedä mitä kaikkea en ole tehnyt. Tai… no, kyllähän minä tiedän mitä kaikkea minä en ole tehnyt. Tai siis voisin luetella pitkänkin listan. Mutta mistä ihmeestä tiedän mitä tulen niistä tekemään tänä vuonna? En osaa sanoa. En osaa vastata.

    Kerro yksi asia, jonka tekisit, jos olisit kaikkivoipa minuutin ajan.

    Pysäyttäisin ajan niin että voisin tarkemmin ajatella mitä minuutin aikana voisin tehdä. Kaikkivoipahan kuitenkin voi tehdä enemmän kuin vain yhtä juttua. Eikös. Sitähän se ”kaikki” siinä tarkoittaa.

  5. Marjut

    Jaha, täällä on käyty kännissä spekuloimassa, ja filosofoitu niin, että itse vastaukset ovat unohtuneet. :-) Mutta irtisanouduitko todella elämäsi ensimmäisen kerran vasta nyt? Aika huikeeta.

  6. pni

    Irtisanouduin ensimmäisen kerran *vaihtaakseni työpaikkaa* (eli en esim. siksi että siirryn opiskelemaan).

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑