Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Liian hyvä vain kommentiksi

Kannatti ottaa tänään saavutettavuushenkisessä porukassa puheeksi uudistunut Kerava.fi. Vaikka omat sanat eivät riitä sitä kuvaamaan, niin jossain on toisin: Vähän pitkä vain kommentiksi.

”Pitäisi viitsiä kirjoittaa ihmiseltä ihmiselle. Matka saavutettavaan nettiin ei ole kävelyä puistossa, mutta esteradalle ei pitäisi luoda lisää vallihautoja ja kiipeilytelineitä, vaan niitä pitäisi pyrkiä karsimaan. Kaikki eivät ehkä löydä maaliin, mutta useammalla voisi kuitenkin olla parempi mieli törmäillessänsä esteisiin. Opastetaan törmäilijät esteiden ohi, yli tai ali. Ei naureta niille jotka eivät osaa kiivetä vaan yritetään motivoida heitä nousemaan samalla valaistuksen tasolle jonne olemme itsekin jo päässeet.”

1 Comment

  1. Esko

    huh – On siinä tuhti tietopaketti!
    Tuntuu että navigaatio on tämän uudistuksen ”se juttu”. Sehän on melko käytettävä, nuolinapeillakin voi liikkua – paitsi että tabindex toimii eri tavalla eri selaimilla.

    Jäin kaipaamaan fiksumpaa arkistointia, ja kiinteälle tekstin koolle ei noin simppelissä leiskassa oikein löydy perusteita.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑