Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Jaakobille blogi

Setä Jaakob, hyvinvoinnistasi ja ajan tasalla pysymisestäsi kannetaan huolta täällä meidän käytettävyysammattilaisten joukossa – onhan ensiarvoisen tärkeää, että ennätät ensimmäisten joukossa kommentoimaan viimeisimpiä teknologisia innovaatioita ja saat kätevästi sanasi kuuluviin. Viime aikoina olemme olleet erityisen huolissamme siitä, ettei sinulla ole vieläkään omaa blogia, vaan sitkeästi kirjoitat kaksiviikkoiskolumnejasi käsin koko ruudun leveyttä käyttäen ja aina niin, että navigointi kirjoitusten välillä on vähintäänkin haasteellista. Mikset siirtäisi koko systeemiä blogiin?

Olemme tehneet sen sinulle helpoksi. Kas tässä, ole hyvä: What if Jakob Nielsen had a blog? – The (unofficial) blog that Jakob Nielsen might have written if he actually had a blog (which he hasn’t).

1 Comment

  1. -t

    Muistan todtotta ihmetelleeni useitin sivuja, kun sinne jokunen vuosi sitten ensimmäistä kertaa poikkesin. Kun tyypin pitäisi olla superhypergurupro ja sivut oli aivan gaameat — ja mekkalaa suunnittelun affektiivisista vaikutuksista sun muista turhakkeista oli kai sentään jo pidetty jonkin verran. Mutta instituutiohan setäparka jo on, ei sitä muuten niin parjattaisikaan… Menenkin tästä piristämään aamuani jorausklipillä.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑