Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Lämmintä kättä

Tätä keksintöä tervehdin, eh, lämmöllä: Lämpimät usb-hanskat hakevat powerinsa tietokoneesta. ”Kylmissä toimistotiloissa työskentelevä tietotyöläinen voi lämmittää näppejään japanilaisfirma Thankon markkinoimilla uutuustuotteilla, usb-hanskoilla. On tosi coolia, että lämpöhanskat hakevat powerinsa tietokoneesta siihen liitetyn usb-portin kautta.[…] Se sopii juuri tähän vuodenaikaan, kun toimiston tuulettaminen saattaa viilentää työtilaa useita asteita.”

Näyttävät aika lailla meikäläisiltä villavanttuilta, mutta muuten kyllä sopisivat täydentämään virttyneestä paksusta villatakista ja villasukista koostuvaa toimistolookiani.

Lisäys ja tärkeä opetus 11.11.2005: Saavuin tänä aamuna blogiini vain huomatakseni kaiken pimentyneen. Etusivulla näkyi pelkkää valkeutta. Kylmän hien kuivuttua otsaltani tajusin ottaa lämpöhanskakuvan pois, ja kaikki palautui ennalleen. Japanilaiset, mitä teillä on minua vastaan?

5 Comments

  1. pni

    Hehe… vaikka tuommoisista olisikin joskus hyötyä (nimim. vetää toimiston ikkunoista) on tumput samalla tapa lukita itsensä koneeseen.

    – Lähetään kahville!
    – Emmä voi kun mulla on lämpötumput kädessä.

  2. Marjut

    No sitten on kyllä jo aika kädetön. Eiku…

  3. Stello

    Kutsuttaisko nuo kädessä naputtelua sitten tumputtamiseksi? =)

  4. Marjut

    Uaaaah… :-D)))

  5. pni

    Eiku tumpeloinniksi…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑