Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kylmä hiki

Digisovitin on asennettu. Jotenkin arvelen, ettei suunnittelijoiden tarkoituksena ollut saada aikaan käyttöönoton käyttökokemuksena ihmisille kylmää hikeä, niin kuin ainakin nyt kävi. Koko ajan pelotti, että jokin menee vikaan, ja käyttöopas jätti sekin monet kohdat vastausta vaille. Näin sai digiboksi käyttäjän tuntemaan itsensä tyhmäksi ja avuttomaksi, ja eittämättä liimautumaan käyttöohjeeseen aina hamaan hautaan saakka.

Veikkaan muuten, että tulevaisuuden parisuhdeoppaisiin tulee ihan oma lukunsa elektronisten laitteiden aikaansaamista perheriidoista, jos niitä ei siellä jo ole.

3 Comments

  1. erkka

    Heh. Digifright?

    Eikö se asennus ole vain pari piuhaa kiinni ja virrat päälle?

  2. Marjut

    Kun olisikin! Ja sitten pitäisi liittää samaan pömpeliin kiinni vielä pari muutakin laitetta…

  3. Sun äitis

    Meillä alkaa myös armonaika olla vähissä! Digiboksi sinänsä on ollut seinässä liki vuoden, kun welho sen viime vuonna ystävällisesti lahjoitti. Telkkaria ei vain ole sitä kautta käytetty (sen jälkeen, kun Spöget saivat joululahjaksi telkkaritikun Maciinsä ja ovat katsoneet Jimiä omalta koneeltaan).

    Syynä ovat Gorban katselutottumukset: hän katsoo aina edellisen päivän ohjelmaa videolta. Ja nyt olisi enää nafti viikko aikaa selvittää, miten whs-käyttö toteutetaan digiaikaan!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑