Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Muotoilujournalismia

Tietooni saatettiin, että Vaasan kaupunki järjestää valtakunnallisen Muotoilujournalismin Vaasa-palkinto 2008 -kilpailun. Tarkemmin ottaen:

”Kirjoitatko juttuja muotoilusta? Vaasan kaupunki järjestää yhdessä Design Forum Finlandin, Taideteollisen korkeakoulun ja Muovan kanssa valtakunnallisen Muotoilujournalismin Vaasa-palkinto 2008 -kilpailun. Kilpailu on avoin kaikille kirjoittajille, joilta on julkaistu muotoiluun liittyvä juttu tai artikkelisarja missä tahansa Suomessa ilmestyvässä sanoma- tai aikakauslehdessä vuoden 2008 aikana. Jutun on käsiteltävä muotoilua, muuten aihe on vapaa. Kilpailuaika on 1.1. – 31.12.2008 ja kilpailun voittaja julkaistaan vuoden 2009 keväällä. Kilpailu on kaksikielinen eli siihen voi osallistua suomeksi ja ruotsiksi.”

Tavasin kilpailun sääntöjä suurennuslasin kanssa, mutta en löytänyt mistään tietoa siitä, onko kilpailuun osallistuvan jutun ollut pakko ilmestyä nimenomaan painetussa lehdessä, vai käyvätkö verkkojulkaisut myös. Suomessa kun on tätä nykyä myös näitä vain verkossa ilmestyviä lehtiä. Tiukka rajaus pelkkiin paperilehtiin saattaa rajata vinon pinon mainioita juttuja pois.

2 Comments

  1. Zepa

    Sepä se. Olen lähettänyt heille tiedustamuksen ja palaan asiaan heti kun/jos vastaavat. Voi toki olla etteivät ole edes tulleet ajatelleeksi verkkolehtiä. Kyllä, on mahdollista.

  2. Zepa

    No niin,

    verkkolehtiin kirjoitetut KÄY, blogitekstit EI KÄY.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑