Luultavasti tälläkin hetkellä pitäisi tehdä töitä, mutta vastaanpa sen sijaan verkottuneeseen vitoseen.

1. Mistä kaikkialta netistä sinut löytää (profiilit sosiaalisissa palveluissa, video- ja kuvapalveluissa, foorumeilla, jne. jne.)? Miksi? Ja mitä teet niissä?
Minut löytää varmaankin kaikista sosiaalisen median häkkyröistä, joista kukaan on kuullut ja vielä muutamasta sellaisestakin, joista ei. Niihin minut on johdattanut paitsi utelias luonteeni, myös ammatillinen suuntautuminen ja välillä yllättävätkin betatestauskutsut. Kaikkia yhteisöjä en suinkaan aktiivisesti käytä, vaan vain ihan muutamaa. Foorumeja en tosin ole koskaan osannut harrastaa, en edes sellaisia, joita olisi pitänyt.

2. Mitä luulet, miksi Facebookista on tullut niin kovasti esillä oleva ilmiö?
Hesari taisi mainita sen oikealla hetkellä, ja loppu onkin historiaa. Vastalauseista huolimatta minusta on ihan sympaattista, että aikuisiakin joskus lapsettaa, ja että kaveria voi heittää lampaalla.

3. Eroaako verkkoidentiteettisi (tai joku niistä, jos sinulla on useampi) todellisesta minästäsi jotenkin ja olisiko siitä haittaa jos se (ne) paljastuisi?
Eivät ne taida juuri erota, eivät nimimerkit eikä oikean nimen palvelut. Loppuviimeksi nimimerkkienkään paljastuminen ei taitaisi kaataa maata.

4. Mitä mieltä olet alati lisääntyvistä henkilöhakukoneista (esim. Spock, PeekYou, WikiYou tai Wink)?
Olen ollut vähän ärsyyntynyt, enkä oikein tiedä mitä ajatella.

5. Mitä tekisit jos joutuisit identiteettivarkauden uhriksi netissä?
Levittelisin tiedottomana käsiäni ja kokisin aidosti blondin hetken. Mitä silloin pitää tehdä, kertoisiko joku viisas?