New year in bindingVaikka elämme parhaillaan lämpöisissä joulun tunnelmissa, on vitosessa jo lopun ajan meininki.

1. Oletko huomannut että sinulla kotona olisi joku tietty tuote tai tavara joka loppuu useammin kuin muut? Mikä se on, ja miksi juuri se?
Särkylääkkeet tuppaavat olemaan aina silloin lopussa, kun niitä eniten tarvitsee, vaikka minulla niitä onkin varsin kattava varasto.

2. Onko jonkun kirjan, elokuvan tai näytelmän loppu jäänyt erityisesti mieleen?
Puistattavalla tavalla on jäänyt mieleen Notting Hill -merkkisen elokuvan loppu, joka on niin ällömakea ja siirappinen, että pilaa muuten ihan passelin elokuvan.

3. Luettele kaikki tietämäsi biisien nimet, joissa loppuminen, loppu tai päättyminen on osa nimeä (esim. Near The End – David Gilmour)?
En jaksa luetella kaikkia, vaan kerron vain ne kaksi nopeimmin mieleen tullutta: The Doorsin The End ja R.E.M.:in It’s the end of the world (as we know it).

4. Minkä sinun mielestä pitäisi loppua mahdollisimman pian?
Kärvistelyn.

5. Oletko sinä lähipäivinä lopettamassa jotain? Tarkoittaako se myös samalla jonkun muun alkua?
Lopetin tänään vanhan kalenterin, ja otin käyttöön uuden. Kyllä, olen niitä muinaisjäänteitä, joiden elämä ei hoidu kännykän tai muun sähköisen vehkeen kalenterilla. Minä tarvitsen paperia ja kynän, ja tilaa muistilapuille. Uudessa kalenterissa on sitä paitsi ihana uuden elämän aloittamisen tuntu.