Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tulevaisuus

Reflection of the future

Valokuvatorstai: Tulevaisuus

Kyseltiin mielipidettä MindTrekistä (josta yo. kuvakin on), jonka teema tänä vuonna oli Back to the Future. Tiesin jo entuudestaan olevani hiukan konferenssirajoitteinen, mutta siitäkin huolimatta tuntui, että tapahtuman parasta antia olivat toiset ihmiset – konferenssin kevyeen sosiaalisen median tematiikkaan liittyen. Oli mukavaa vihdoinkin tavata iPhonesta hullaantunut Erkka, ja aina yhtä mukavaa tavata Olli. Suurinta osaa puhujista ja esityksistä en voi parhaalla tahdollakaan väittää mukaansatempaaviksi, mutta ehkä suurin yllätys oli se, että potin korjasi naapurimaamme Piraattipuolueen nokkamiehen Rick Falkvingen torstaiaamun sessio otsikolla ”Copyright Regime vs. Civil Liberties”, jonka alunperin ajattelin jättää epäkiinnostavana kokonaan väliin. Niinhän se taitaa olla, että hyvä puhuja on hyvä puhuja, vaikka aiheena olisivat käytetyt autonrenkaat.

2 Comments

  1. Kuvablogisti

    No siinä on futurismia.

  2. erkka

    Ilo oli myös minun puolellani. Näinhän se on, että ihmiset ne näiden tapahtumien ydin. Presentaatioista ei kannata hakea vastauksia, vaan aiheita ympärillä olevien kanssa jutuskeluun.

    Oma missio tällä retkellä oli konferenssijaikuamisen testailu. Varsin vapaamuotoisestikin toteutettuna kollaboratiivinen muistiinpanoilu vaikutti ihan järkevältä toiminnalta.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑