Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Saaste

Knick knack

Valokuvatorstai: Saaste

Olen parhaillaan muuttamassa. Joka muuton yhteydessä olen kahta vakuuttuneempi siitä, että suurin osa tavaroista on silkkaa saastetta.

9 Comments

  1. Tarjuska

    Turhaa tavaraa ehkä löytyy, mutta saastetta ne ovat vasta sitten kun joutuvat roskikseen. Voisikohan noita liikoja roinia kierrättää. Kirppiskeikka ennen muuttoa voisi olla hyvä idea. :)

  2. Marjut

    Yleensä vain ennen muuttoa on niin kiire, ettei siinä kirppikselle pahemmin ehdi – ja silloin tavarasta tulee useimmiten saastetta.

  3. Hilkka

    Kyllä turhat tavarat jo kotonakin voi saasteelta tuntua, jos ne täyttävät joka nurkan. Viittaan; paloturvallisuus, siivoaminen vaikeaa yms.

  4. Leena

    Mä heitin viime viikolla pois nipun noita samanlaisia sponsoroituja nimikortin riiputtumia – Miksiköhän ne edes on alunperin talteen laittanut?

  5. Marjut

    Siis kaulanauhoja? Mulla on niitä kymmeniä. Samoin heijastimia. Hamsteri!

  6. Inkivääri

    Mainoksia siinäkin – sitähän mainokset lopulta ovat, saastetta…

  7. Heli Kuvablogisti

    Heh. Minä muutin vuosi sitten ja vain pari kuukautta sitten ex toi kymmenisen muuttolaatikollista tavaraani entisestä kodista. Jestas, en ole katsonut edes kunnolla vielä laatikoihin. Pohdin, katsonko ollenkaan vai vienkö suoraan varastoon. Enhän ole kaivannut niitäkään tavaroita tähänkään asti.

  8. susanna

    joo muuttaessa sitä aina huomaa kun on keräillyt vuosien varrella kaikenlaista ylimäärästä!!

  9. AnneH

    Onhan siinä hilpetööriä sitä kertyy vuosien varrella.
    Hyvä kuva sopii aiheeseen.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑