Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Google ja Jaiku ne yhteen soppii

Kappas: We’re joining Google.

”Exciting news: Google has bought Jaiku today. […] That said, new user sign-ups have been limited for the time being. The idea here is to enable our team to get right to work with Google’s engineers on delivering a new, better service to you as quickly as we can instead of spending our efforts on optimizing the current back-end. Existing users will still be able to invite their friends, and those who are not yet on Jaiku can send us a request for an invitation to join.”

Ja niin edelleen, ja niin edelleen. Eihän tässä tiedä mitä sanoisi muuta kuin että: hienoa, pojat! Ja että elämme mielenkiintoisia aikoja. Edelleen.

4 Comments

  1. PA

    Mainiota, se siitä kansallisesta häpeästä, ettei Suomessa synny kakspistenollaa.

    (Vaikka sekä Powncen että Twitterin kirjautumisprosessi oli miellyttävämpi. Vertailen tylsästi tätä, sillä mikään palvelu ei ole toistaiseksi jäänyt aktiiviseen käyttööni.)

  2. Mike

    Minä tykkään Jaikusta, sillä toisin kuin Twitter, se ei näytä MySpacelta, eikä sitä käyttäessä tee mieli tyhjentää vatsalaukun sisältöä näppäimistölle.

  3. Marjut

    PA, eihän kirjautuessa tarvitse muuta kuin naputella käyttäjätunnus ja salasana, miten se oli Twitterissä parempi?

  4. PA

    Minulla oli mystistä bugaamista, en nyt tarkkaan muista mitä, mutta ainakin se, että Safarini kaatui aina, kun menin Jaikun sivuille. Twitter oli niin kuin olettaisi. Pownce ilahdutti pikkujutuilla, kuten sanavalinnoilla.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑