Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tiimirooli

Belbinin testi PA:n innoittamana:

Belbin

Wikipedia sanoo Implementer-roolista seuraavaa:

”The Implementer takes what the other roles have suggested or asked, and turns their ideas into positive action. They are efficient and self-disciplined, and can always be relied on to deliver on time. They are motivated by their loyalty to the team or company, which means that they will often take on jobs everyone else avoids or dislikes. However, they may be seen as close-minded and inflexible since they will often have difficulty deviating from their own well-thought-out plans.”

Jep, aina ajoissa, that’s me. Jos joku haluaa vertailla tulostani omansa kanssa, niin siellä se on etunimelläni tallennettuna.

4 Comments

  1. edsel

    Minä olen muistaakseni ristiriitainen yhdistelmä plant-evaluator (eli ideoita kyllä syntyy kovasti mutta tyrmään ne ihan itse heti alkuunsa…)

  2. JP

    Ympäripyöreäksi meni (tämäkin); painopisteeksi tuli shaper kaiketi siksi, että jokin määritelmä pitää olla. Pallokuvion voi halutetessaan kuikuilla JP:n nimellä. Täytyy tästä lähteä muokkaamaan sitä arkea taas…

  3. PA

    Saitpa suuren pinta-alan aikaan! Kiitos tuosta Wikipedia-katsauksesta.

    [Vaikka minun kuviossani on kaikkea muuta kuin implementoria, tyylipuhtaimmillaan homma menee niin, että loppuvaiheessa joudun itse tekemään kaiken, minkä tekemistä olen alkuvaiheessa pitänyt ensiarvoisen välttämättömänä.]

  4. Helen

    Minäkin olin implementer, ja seuraavaksi sitten shaper.

    En tallentanut, kun kaikki muut näytti olevan teamplayereita…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑