Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Samettia kahvissani

kahvimaito.jpgMuutama päivä sitten jostakin naistenlehdestä pisti silmään Valion lanseeraama kahvimaito, joka on ”kehitetty yhteistyössä Pauligin kahviasiantuntijoiden kanssa” ja joka ”korostaa kahvin omaa makua, valkaisee kahvin ja vaahtoutuu hyvin esim. cappuccinoon”. Huvitti, vaikka samalla panin kiitollisena merkille puolen litran pakkauksen ja maidon laktoosittomuuden, mikä on tällä toleranssin tasolla ehdoton vaatimus. Mutta että erillinen kahvimaito. Ei kai sen olisi pitänyt ihmetyttää, kun kaupan hyllyltä löytyy jo valmista maitokahviakin litran purkeissa.

Tänä aamuna lorautin vihdoin tuota ihmettä kuppiini ja katso – työpaikan parhaat päivänsä nähneellä keittimellä tehty kahviksi etäisesti tunnistamani neste muuttui silkaksi nautinnoksi suussani. Kyllä ne ovat Valiolla tienneet mitä ovat tehneet! Lisäplussaa kätevästä pakkauksesta, joka on helppo avata ja sulkea. Kuluttaja kiittää, kerrankin.

(Kuva: Valio)

5 Comments

  1. JP

    Eittämättä hupaisa tuotenimi, mutta jos kerran noin hyvän arvion annat niin täytyy pahuuttaan kokeilla… Kermaa (pahaan) kahviini tavan mukaan nyt laitan, että maku pyöristyy. Pöytämaito on siihen liian lirua.

    Valion pakkausvalinnat ovat näissä yleensä hyviä ja ainut poikkeus säännöstä taitaa olla se litran jäätelö.

  2. Njam

    JP, se litran jäätelö ei enää ole Valion tuote, vaan Nestlen, joka osti Valiojäätelön jo hyvän aikaa sitten. Kotimaisista meijerilafkoistahan Valio myi pois jäätelöt, kun taas Ingman teki päinvastoin, eli siirsi muut tuotteet yhteisyritykseen ruotsalaisen Arlan kanssa ja keskittyi itse pelkästään jäätelöön. Mikä parasta, ainakin viimeksi kun tarkistin, olivat Ingmanin litran pakkaukset edelleen samanlaisia kuin Valiojäätelölläkin ennen.

    Kahvimaitoa täytynee kokeilla, vaikka Paulig-yhteistyö ei varsinaisesti kahviosaamisesta kerrokaan. ;)

  3. Stello

    Nami.. ja nyt on pakko saada kahvia! =D

    Varsinaisesti tulin kuitenkin esittämään haasteen – klikkaa tuosta linkkini takaa asiasta enemmän…

  4. Emil Virkki

    Juon tässä juuri k.o. maitoon tekemääni cappucinoa, on muuten hyvää. Vaahdottuu myös tosi hyvin.

    Normikahvissa on tuon kanssa outo sivumaku, tiedä sitten johtuuko kahvista vai maidosta. Ehkä se johtuu laktoosittomuudesta? Normaalisti laktoosittoman ja normaalin maidon eroa ei tosin kahvissa huomaa.

  5. Dyro

    Kahvimaidossa on tuoteselosteen mukaan enemmän rasvaa kuin kevytmaidossa, mutta vähemmän kuin kulutusmaidossa. Rasva maistuu hyvältä.

    Valmistusaineina on maitoproteiini, minkä tarkoitus on ehkä vaahtouttaa maito paremmin kuin muut maidot.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑