Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Haku Google Readeriin

Olen ollut Google Readerin käyttäjä nyt reilun kuukauden päivät, enkä ole katunut vaihtoa Bloglinesista sekuntiakaan. Toki Google Readerissakin on parantamisen varaa, niin kuin ohjelmissa aina, mutta se saa niin monessa kohdassa aikaan tyytyväisiä huokauksia, että olen valmis katsomaan joitakin feeluja myös läpi sormien. Tänään huomasin ilokseni, että Readeriin on vihdoin tullut myös haku – olihan se jo hiukan naurettavaa, että Googlen omassa tuotteessa ei hakua ole, vaikka kaikissa muissa syötteenlukijoissa kyllä.

google-reader-search

Ja tietenkin tämäkin haku toimii ja näyttää ihan siltä samalta kuin ne kaikki muutkin vastaavat. Mikä on hyvä.

google-reader-search-result

3 Comments

  1. Tero Heiskanen

    Haku tuli…Jess

  2. Tero Heiskanen

    Tuli vielä sellainen idea mieleen, että olisko jänskää, jos pääsis hakemaan toisen henkilön readerista. Esim. jos haluaisin hakea käytettävyys-asiaa niin voisin hakea Marjutin readerista. Tämä olis kyllä aika ehdoton yhteisöllisyys-lisuke. Ja sitten pari kuukautta siitä, ei kukaan hakis enää normi-googlesta mitään, vaan ensin hakisivat sitä, että kenen readeriin kannattaa haku kohdistaa. Näin saisi siis rajattua hakutuloksia niin, että siinä olisi ihmisälykäs suodatus.

  3. Marjut

    Aika mainio idea! Tosin se tarkoittaa tietysti samalla sitä, että ihmisten ja asioiden pitäisi olla aika tiukasti assosioituneita keskenään, ja readereiden julkisia – mitä ainakaan omani ei ole.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑