Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Finnhits

Piipahdin eilen nopeasti keskustassa ostoksilla, etten täysin hapantuisi kotinurkkiin, ja samalla mukaan tarttui Kari Hotakaisen uusin teos, Finnhits. Kirja, ei äänikirja – vaikka sekin vaikuttaa tutustumisen arvoiselta ihan jo lukijoidensa puolesta, jos formaatista sattuu muuten pitämään. Hotakainen kun on koonnut kirjansa lukijoiksi sellaisia merkkinimiä kuin Ritva Valkama, Lasse Pöysti, Kari Väänänen, Marjo Leinonen, Jope Ruonansuu, Niko Ahvonen, Kari Tapio, Paula Koivuniemi, Maija Vilkkumaa ja Tuomari Nurmio. Vau.

Luin puolet kirjasta bussimatkalla kotiin.
Ja toisen puolen, kun olin saanut kotona takkini riisuttua.

Aika helppoa ja nopeaa, siis. Ja monissa kohdissa varsin hykerryttävää. Tuli siinä näitä vajaan sivun mittaisia kohtauksia lukiessa useampaankin otteeseen mieleen, että jos Hotakainen bloggaisi, niin se näyttäisi varmaankin juuri tältä.

(Kuva: WSOY)

2 Comments

  1. Nikke

    Näin tuota mainostettavan Kauppalehdessä (muistaakseni) jokin aika sitten ja teos vaikutti äärimmäisen houkuttelevalta itsellenikin. Mutta nimenomaan se äänikirjaversio.

    Ehkä nyt tästä rohkaistuneena sitten…

  2. Marjut

    Go for it! Minä olen sillä tavalla rajoittunut, että tykkään lukea itse mieluummin kuin kuunnella, vaikka kieltämättä tuo lukijakaarti on melkoisen vaikuttava.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑