Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Rokkipoliisi kiittää

Koin eilen jotain kertakaikkisen ainutlaatuista: Mannan keikka Tavastialla, ja tänä aamuna vaatteet ja hiukset eivät haise tupakalle. Kenties artististakin johtuen tunnelma oli perjantai-illaksi leppoisa ja hyväntuulinen, eikä koko iltana tarvinnut väistellä palava tupakka kädessä horjuvia känniääliöitä. Päätä ei särje, eivätkä silmät kirvele. Tupakkalaki toimii, rokkipoliisi kiittää.

3 Comments

  1. Timo L.

    Talvella Irlannissa käydessä huomasi, kuinka mukavaa on kun baareissa ei saa polttaa. Vaatteet ei haise, päätä ei särje ja pysyy koko illan pirteämpänä.

    Mielestäni myös tupakkakopit ja siirtymäajat olisi pitänyt unohtaa. Täyskielto vain kuten Irlannissa ja Norjassakin. Siellä on väki tyytyväistä ja homma toimii.

  2. Kaisa

    Sama kokemus eilisillalta – tosin minulla paikkana oli Nosturi ja keikkana Before the Dawn/Callisto/Swallow the Sun. Perinteisesti kaikki mahdollinen alkaen takin taskussa olevasta matkakortista haisee tupakalta ja ääni menee ensimmäisen tunnin aikana tupakansavun takia. Vaan ei eilen! Ihanaa :)

  3. mayamaya

    Itse olin perjantaina Satumaassa (…) ja aivan samat fiilikset! Mahtavaa kun vaatteet/hiukset/.. ei haisseet röökille seuraavana päivänä! Tämä oli todella hyvä laki, vaikka itse polta/inkin baarissa.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑