Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Paluu peruskouluun

Pitihän minunkin, kun kerran kaikki muutkin:

paluu-pulpettiin-iso

Tosielämässä en haluaisi palata pulpettiin – en, vaikka nykyelämässä kuinka saisin historiasta kympin. Sitä ei nimittäin kouluaikoina olisi todellakaan voinut tapahtua. No, ehkä nuo muutkaan kohdat eivät menneet ihan yksi yhteen…

6 Comments

  1. Tursas

    Mä sain 9,7! ;-) Kyllä tässä on siis tullut viisastuttua 15 vuodessa…

    Sitä en mitenkään tajunnut, että miten niin muka eduskunta ei valitse hallitusta. Mikä sen valkkaa?

  2. zepander

    Eiks toi pääministeri… kun sanotaan että ”Vanhasen toinen” ja Vanhanen on pm.

    Kauhee testi, voi kun en olis tehnyt. Itsetunto meni taas, nyyh. Ne ainoat aineet joilla ois ollu väliä, oli nyt ainoat huonot.

    Kahville…

  3. Zache

    Heh, mä sain päissäni 8.6. Tosin en skippasin tyhmiä kysymyksiä :)

  4. JP

    Sama kuin historiallisessa (lukio)spettarissa eli 8,4. Ainoastaan suomen seiska jäi pahasti toteutumasta. Matikasta luonnollisesti kuutonen, mutta hyvin siitä huolimatta on 20 miljoonan budjetteja hallinnoitu…

  5. rns

    Ihan pienellä äänellä: 9,8. Ja samat aineet olivat huonoja kuin koulussakin, nimittäin kotitalous ja liikunta/terveystieto.

  6. Qtea

    Äh, mun mielestä koulutodistukset vaikuttaa muutenkin ihan vaarallisen paljon ihmisten identiteettiin. Hittoako sillä on väliä, että onko osannut tenavana vastata kaikkiin kysymyksiin juuri niinkuin opettaja olisi halunnut.

    Mulla 9,3. Sain kotitaloudesta nelosen, koska kokeen laatijan mielestä D-vitamiinista saa rautaa o_0. Just tällaista oli koulussakin aina, eikä lapsena uskaltanut urputtaakaan.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑