Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tahmaista jäätelökesää

Tahmaista jäätelökesääLaktoosi-intolerantikkona olen viime vuodet syönyt tyytyväisenä erilaisia soija-, kaura- ja riisijäätelöitä, jotka kaikki on pakattu käteviin kannellisiin rasioihin, jotka saa auki ja kiinni ilman itkua ja hammastenkiristystä. Olin ihan ehtinyt unohtaa jäätelöpakettien kanssa taistelun riemun ennen kuin nyt päätin pitkästä aikaa kokeilla ihan oikeaa, tosin laktoositonta kermajäätelöä. Näitä vanhan kansan jäätelöpaketteja ei selvästikään ole tehty sitä silmällä pitäen, että joku saattaisi syödä kerralla vähemmän kuin koko litran. Miten muuten on selitettävissä se, ettei pakettia ensin meinaa millään saada kunnolla auki, ja kun sen on saanut jotenkuten avattua, sitä ei saa mitenkään enää siististi kiinni? Puhumattakaan siitä, että operaation tuloksena jäätelöä on paitsi annoskulho(i)ssa, myös pöydällä, käsissä ja joskus vaatteissakin.

Jatkossa tyydyn tötteröihin.

9 Comments

  1. kirsi

    Saati että viikon päästä se jäätelö on ihan pilalla, kun paketti on auennut pakkasessa.
    Nami nami… :P
    Meillä tehtiin eka mehujätskisetti toissapäivänä.

  2. Marjut

    Minä olen yrittänyt sitoa kumilenksuilla pakettia kiinni. Aika onnetonta puuhastelua se.

  3. Karelian Blonde

    Mie syon aina koko paketin niin ei tule varastointi ongelmia :) Mmmmmm…jaateloa…..

  4. Karelian Blonde

    Mie syon aina koko paketin niin ei tule varastointi ongelmia :) Eipa taalla London Townissa saakkaan jatskia pahvipaketissa paitsi Hagen Daassiva pahvi purkissa missa on kansi mukana.

    Mmmmmm…jaatelova…..

  5. LL

    Pahvi on kierrätettävää toisin kuin muovipakkaukset. Senpä tähden kannatan ehdottomasti ekologisempaa vaihtoehtoa!

  6. Marjut

    Useimmat niistä kannellisistakin ovat pahvia…

  7. Pastori

    No mä leikkaan aina veitsellä haluamani palan koko boksista ja laitan paljaaksi jääneeseen pahvittomaan jätskikohtaan folion/muovin tms. palan tiiviisti siihen kiinni ja pakastimeen. Ja AINA on käytännössä freesiä jäätelöä pakkasessa.

    Paketissahan ei lue että se on pakko aukaista tyystin levälleen ottaakseen jäätelöä.

    Juu. Veitsi tylsyy – mutta niitähän pitää muutenkin teroittaa.

    Mutta mä olenkin maalainen. Sori.

  8. Marjut

    Mulla ei ole varmaan tarpeeksi terävää veistä… Mutta tuo kuulostaa kyllä hyvältä idealta, jos kohta ei varmaan ihan siltä mitä paketin suunnittelija oli ajatellut ;-). Tähän mennessä en ollutkaan keksinyt miten jäätelöä saa muilutettua paketista ulos avaamatta sitä kokonaan.

    Maalaisuudella nyt ei sentään liene mitään tekemistä asian kanssa.

  9. LL

    Ajattelin näitä herkullisia Aino- ja CarteDor -jätskejä, jotka makunsa puolesta kyllä kelpaisivat, mutta niistä syntyy niin turhaa jätettä, ettei välillä viitsisi edes ostaa niitä.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑