Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Linkistä kiitos

del.icio.us-linkkikeräämössä on mukava mahdollisuus vinkata linkistä jollekin omaan verkostoon kuuluvalle lähimmäiselle, jonka arvelee voivan olla aiheesta kiinnostunut tai jota haluaa muuten vain informoida.

Mutta mikä sen sijaan ei ole mukavaa, niin se, ettei joskus varsin mainioistakin vinkeistä voi mitenkään kiittää. Pitäisihän palvelun mahdollistaa sekin kaiken yhteisöllisyyden ja sosiaalisuuden nimissä. Ja jos nyt ei muuten, niin ihan vain siksi, että se olisi hyvää käytöstä.

5 Comments

  1. Qtea

    Niinpä, esimerkiksi sellainen LastFM:n shoutboxin tapainen juttukin lienee melko kevyt toteuttaa käyttäjien profiilisivuille, mutta eipä ole vielä näkynyt.

  2. PA

    Samaa olen kaivannut. Joskus olen pistänyt via-maininnan noteseihin, mutta ei tuo ihan sama ole.

  3. erkka

    Hyvä pointti.

  4. PerttuT

    StumbleUponissa voi lähettää linkkivinkin suoraan toolbarista kenelle tahansa. Jos henkilöllä on StumbleUpon-tili, niin vinkki menee Stumblen sisällä. Stumblen sisällä kaverin vinkkaukseen ja kommenttiin voi heti vastata kätevästi ja viesti menee Stumblen sisällä kaverille takaisin. Jos kaverilla ei ole Stumblea, niin vinkki tulee kohteliaan saatekirjeen kanssa sähköpostiin (ja sähköpostivastaus on toki helppo). Duunikäytössäkin ihan ehdoton ominaisuus.

    Mutta Stumble onkin Web 2.1:sta… ;)

  5. Suviko

    Stumble spämmää mainoksia ja sen käyttäjäkunta on enemmän hupipalveluiden perään. Tagaaminen ja omista linkeistä hakeminen on vaivalloisempaa ja ulkonäkö/käytettävyys ylipäänsä kökömpi. Olen käyttänyt molempia ensin ja sitten siirtynyt pelkästään deliin.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑