Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Puhtaat hampaat, raikas suu, hammaspeikko kauhistuu

Pirates of Western Helsinki
Juuri kun olin ajatellut avautua siitä, miten vappuna voi teloa itsensä silmälappukuntoon ihan kotioloissa ilman, että kahvia tiukempia nautintoaineita on edes harkittu nauttia, niin sitten viikkovitosessa ei kysytäkään vapusta mitään. No, puhutaan sitten hammastahnoista ja bonuskorteista.

1. Tiedätkö/muistatko minkä merkkistä hammastahnaa sinulla on käytössä tällä hetkellä? Ostatko aina samaa merkkiä? Miksi?
Tällä hetkellä hammasmukissa köllöttää Pepsodent X-Fresh Limemint -merkkinen tuubi, mutta vain siksi, että Pepsodent Sensitive Extraa ei lähikaupasta löytynyt. Joku saattaa muistaa, että vuosi sitten kokeilin samaa tahnaa, enkä innostunut, mutta olen kuitenkin malttanut luopua entisestä suosikkimerkistäni.

2. Koska viimeksi vaihdoit hammasharjasi? Kuinka usein vaihdat hammasharjaa? Suositko jotain tiettyä hammasharjamerkkiä? Mistä syystä?
Hammasharjojen suhteen en ole yhtä merkkiuskollinen kuin -tahnojen, kunhan ovat suuhun mukavasti sopivia ja pehmeitä malleja. Harjaa vaihdan noin kahden kuukauden välein, tai useamminkin, jos harjakset alkavat hapsottaa tai jos olen potenut flunssaa. Tämä nykyinen on ollut käytössä ehkä pari viikkoa.

3. Entä koska viimeksi vaihdoit tiskiharjan? Muistatko minkä merkkinen nykyinen harjasi on? Oletko merkkisidonnainen tiskiharjojen suhteen? Miksi?
Taisin vaihtaa tiskiharjan tuossa reilu kuukausi sitten lähi-Siwasta löytyneeseen, Eldorado-merkkiseen punavalkoiseen harjaan. En ole ollenkaan merkkisidonnainen, vaan useimmiten ulkonäkö ratkaisee.

4. Ulkomuistista, kerro hinnat seuraaville tuotteille: litra kevytmaitoa, paketti emmentaljuustoa, puoli tusinaa kananmunia, puoli kiloa kahvia sekä 400 grammaa ruisleipää. Onnistuuko? Miksi?
Ei onnistu, koska en käytä ko. tuotteita. Kahvi on useimmiten (kallista) luomua ja leipä muuta kuin perusruisleipää.

5. Onko sinulla jotain bonus- tai plussakorttia, ehkä useampikin? Miksi? Onko siitä/niistä sinulle oikeasti hyötyä? Tunnetko olevasi jonkun kauppaketjun orja vai ostatko esimerkiksi päivittäistavarasi milloin mistäkin kaupasta, riippumatta kauppaketjusta?
Lompakosta taitavat löytyä kaikkien ketjujen bonuskortit, ja vino pino muita kaupan päälle. Olen aika laiska kokoilemaan bonuksia keskittämällä ostoksia, joten on onni, että lähikaupat ovat sellaisia, joihin korttini käyvät. Hyöty näkyy enemmän alennuksissa kuin saatuina bonuksina tai pisteinä.

Viettäkää turvallinen vappu, ihmiset.

5 Comments

  1. Karelian Blonde

    Pikaista paranemista silmalle ja Klara Vappuva :)

  2. Silmäpuoli

    Mukavaa vappua siullekin!

  3. zepander

    Toivottavasti silmä paikkantuu pian. Muutoin hyvää vaappua!

  4. rinsu

    Arvaa kellä on rillit rikki ja päässä kuhmu. Ja vain siksi, että yritin puhua puhelimeen :-)

  5. Silmäpuoli

    No voi ei. Odotan pidempää tarinaa aiheesta blogissa. :-) Parempaa vointia!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑