Sinkkumämmi
Viikkovitonen jatkaa tuplateemalla – ainakin pääsiäisestä on puhe. Samaan hengenvetoon haluankin lähettää lämpimiä terveisiä Kymppi-Maukkaille, jotka ovat ymmärtäneet, että kaikissa talouksissa mämmiä ei mene kilon lootaa, vaan yksi pieni pikarillinen tätä herkkua riittää mainiosti. Nam!


1. Formula 1. Seuraatko? Miksi/miksi et? Jos seuraat, niin kerro myös mistä kaikkialta haet formulatietoa.
En todellakaan seuraa. Mieluummin tungen tikkuja kynsien alle tai harrastan jotain muuta vastaavaa mukavuutta. Isot miehet ajamassa ympyrää ei vain ole minun palani kakkua.

2. Mitä mieltä olet siitä että MTV3 siirtänyt osan formulaohjelmista maksulliselle digikanavalle?
Ihan mahtavaa, joskin formuloihin aiemmin mennyt aika maksuttomalla kanavalla tuskin tulee korvautumaan millään laatuohjelmalla.

3. Seuraat tai et, luuletko että Räikkösestä tulee F1-maailmanmestari vuonna 2007, vai voittaako joku muu (kuka, miksi)?
Lähimmäistä siteeratakseni: kiinnostaa kuin kilo turvetta.

4. Pääsiäinen. Montako ja millaisia suklaa(tai muita karkki-)munia söit, vai söitkö niitä ollenkaan (jos et niin miksi et)?
Taisin syödä yhden pikkuriikkisen töissä tarjotun suklaamunan, ja siinä se. Suklaamunissa tuppaa olemaan kiellettyjä ainesosia Mignonia lukuunottamatta – joka onkin sitten niin tukeva paketti, että siitä riittää koko pääsiäispyhiksi.

5. Kuis muuten pääsiäinen? Gastronominen nautinto, vain pitkä viikonloppu tai ehkä jotain ihan muuta?
Pitkä, lievästi flunssainen ja levollinen viikonloppu, josta ei ole puuttunut kahvia ja hyvää seuraa.