Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Purkka talteen

Purkka talteen
Erinomaista arkipäivän käytettävyyttä: käytetylle purkalle ei tarvitse erikseen etsiä liiskaamispaikkaa tai tunkea sitä vanhaan nenäliinaan, kun purkkapurkin mukana käyttäjä saa pinon tarpeeseen tarkoitettuja paperilappusia. Purkissa on luonnollisesti lappusille oma lokero.

Alan melkein harkita Jenkin jauhajaksi ryhtymistä. Lieneekö Airwaves-purkissa samanlaisia lappusia myös?

3 Comments

  1. Toni L

    Ai sitä vartenko ne olikin. Lienen hieman yksinkertainen mutta ihmettelin vilpittömästi että kannattaako purkan kylkiäisenä jakaa post-iteja – varsinkin jos niihin painaa logonsa noin isolla ja tummalla ettei niihin voi raapustaa edes kauppalistaa.

    Muutenhan tuossa Jenkki Professional -tuoteperheessä on ainesta. Se että makeutusaineena ei ole käytetty kuin xylitolia tietty on jo lähtökohtaisesti iso plussa. Vielä kun alkaisivat myymään jauhamisen ammattilaisille biojätteeseen kelpaavia täyttöpusseja. Vai onko tarkoitus että kuluttaja ostaa joka kerta tuollaisen määrän muovia parinkymmenen purkkatyynyn takia.

    Ja lisäksi vaikka se taskuun mahtuva laattapakkaus on myös hieman turhan raskas ekologisesti ajatellen, se toimii käytössä niin paljon paremmin kuin taskun pohjalle hajoavat pötköt ja pikkupaketit, sekä pussit jotka ei mahdu mihinkään, että olen jäänyt koukkuun.

  2. Marjut

    Taskuun mahtuva laattapakkaus?

    ihmettelee Jauhamisen ammattilainen.

  3. Toni L

    Ah, siirsin osan tekstiä ylemmäs ja tuo jäi orvoksi. Kyse on siis tuoteperheen toisesta jäsenestä jossa purukumi on pakattu lääkepakkauksista tuttuun ”kuplalaattaan”, joka puolestaan on sujautettu pahvikansien sisään.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑