Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Lokerointia

Lokerot

Ette uskokaan kuinka kuuliaisesti ihmiset laittavat aterimet oikeista koloista sisään.

9 Comments

  1. nieminensundell

    Ei voi olla totta!!! Sulle mahtoi nauru maittaa, kun huomasit tuon?

  2. Marjut

    Arvaa vaan! :-) En tosin voi ottaa kunniaa huomaamisesta omiin nimiini, mutta tajuttuani asioiden tilan nauroin vähintään yhtä makeasti myös itselleni ja omille ehdollistuneille tavoilleni…

  3. oopa

    Mahtavaa!!!

  4. Ilari

    Tuossa voi olla oikeasti ihan perustettakin: Aterimet voi olla keittiössä huomattavasti nopeampi lajitella, jos haarukat, veitset ja lusikat sijoittumat omaan osaansa keräysastiaa. Ja lajitella ne pitäisi silloinkin kun on erillisiset astiat, kun siihen ei kuitenkaan voi luottaa että ihmiset laittavat kaikki oikeisiin paikkoihin. Tuo voi olla varsin tehokasta optimointia. (Tämä on kyllä vain teoria.)

    Vaikka olen minäkin kyllä tuolle nauranut. :)

  5. Marjut

    Niin, JOS ne sijoittuisivat omiin osiinsa. Mutta näin ei yleensä käy: sen huomasin, kun tsekkasin toisen vastaavan, täydemmän keräilyastian. Nyt tästä on vain paitsi huvitusta, myös tarpeetonta hidastetta ruokailijalle, joka joutuu tuikkaamaan aterimet omiin koloihinsa.

  6. JP

    Pitäisikös tästä vetää hontelo allegoria bisnekseen, tai vaikka juurikin näihin vaalien jälkipeleihin. Ehkei.

  7. heidi

    Tuossa on hankinnat vaan jäänyt vähän puolitiehen ja keittiössä vieläkin odotellaan että keräysalustojen valmistaja toimittaisi vihdoin ne lupaamansa astiat joissa on nätit väliseinät pitämässä eri koloista tiputetut vehkeet erillään.
    Ehkä. Toivottavasti.

  8. Ilkka

    Tai sitten tuolla lajittelulla ei oikeasti ole mitään väliä ko. keittiön pesuprosessin kannalta, mutta palautuskolosto on standardimallia (=tarpeettomia ominaisuuksia).

    Ja vähänkö perusmummot/papat katsoisi kieroon, jos tylysti tuikkaisi kaikki välineet samasta kolosta, että onpa röyhkeää järjestyshäiriköintiä.

  9. maya

    Muistelen, ettei tossa kerran ollut tota astiaa ollenkaan, ja ihmiset heitti epähuomiossa ruokailuvälineet lattialle…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑