Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tilanne

Blogin ja muiden sivujen pitäisi taas toimia; viivettä näkymisessä voi vielä olla. Pidempi avautuminen seuraa jahka toivun järkytyksestäni ja saan käytännön asiat hoidettua. Sillä välin aika hyvän, joskaan ei kaikenkattavan, kuvauksen tapahtuneesta voi lukea vaikkapa Jussin kertomana. Jannekin taitaa vielä muistaa ja tietää mistä puhun.

Tässä kohdassa haluan kuitenkin kiittää kaikkia huolestuneita myötäeläjiä yhteydenotoista ja tuesta. En olisi koskaan uskonut teitä olevan niin paljon. Kiitos.

2 Comments

  1. Rysky

    Tervetuloa takaisin! En vaan osannut olla huolissani, kun uskoin että tämän hoidat, tavalla tai toisella. Mutta oli tämä tosiaan kummallista, kun oli tottunut jonkun löytämään jostakin, ja sitten häntä ei enää olekaan siellä. Verkko on siis kai kuitenkin paikka. Tai siis myös sitä.

  2. Marjut

    Kiitos! Verkko on tosiaankin paikka jos mikä, sen(kin) tässä kaikessa opin. Isoja muutoksia on vielä tulossa, joten on enemmän kuin todennäköistä, että katoan langoilta kohtapuolin uudestaan. Mutta tällä kertaa uskoisin olevani hyvissä käsissä.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑