…ja se näyttää tulevan tutuksi tämän vuoden alennusmyyntien aikaan, kun nyt on tiedossa myös laatuaan ensimmäinen laaja ääniteale, joka alkaa huomenna. Johan tässä onkin saatu kirjoja ja kodin elektroniikkaa joka nurkka täyteen hullunhalpaan hintaan, mutta levyjä on puuttunut. Nyt siis tämäkin virhe maailmassa korjaantuu.

”Levyalessa on mukana yhteensä 222 äänitteiden myyntipistettä ympäri Suomea tavarataloketjuista alan erikoisliikkeisiin. Alennustuotteita on tarjolla keskimäärin 300-500 nimikettä kauppiaasta riippuen. Mukana on myös useita viime syksynä julkaistuja levyjä. Tarjolla on musiikkia koti- ja ulkomaisesta rockista aina iskelmän kautta jazziin ja klassiseen musiikkiin. Alennuslevyissä on monta hintaluokkaa. Keskimäärin alennukset vaihtelevat 30–70 prosenttiin.”

Eilen tosin näytti jonkinlainen mega-ale olevan jo meneillään eräässäkin keskustan suuressa levykaupassa, jossa eräidenkin veljesten eräs uunituore, huomenna ilmestyvä äänite, oli saatavana vajaan 12 euron hintaan. Jonot olivat sitä luokkaa, että oli pakko kävellä ohi, ettei seuralainen olisi käynyt odottamisesta tylsistyneenä väkivaltaiseksi. Se erhe täytynee oikaista pikimmiten.

Tosiaan, ehkä vielä pari ropoa löytyy hyvään tarkoitukseen.