Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tuunausta

Konehuone tervehtii: meillä säädetään, pahoittelemme mahdollisia haamupäivityksiä…

Hiukan myöhemmin: Edellisen merkinnän kommenteissa Timo mainitsee käyttävänsä spämmien estämiseen Akismetia, ja pieni salapoliisintyö osoitti, että Akismet on saatavana myös Movable Typelle. Nyt se on asennettu, katsotaan toimiiko. Onko joku muu kokeillut?

8 Comments

  1. pni

    Skrubussa Spam Karma 2:n ohella portsarina toimii myös Bad Behavior, joka on jotenkin viritettävissä myös MT:lle: ”Unfortunately it doesn’t have full support for Movable Type, so though you can get it working you can’t take full advantage of all of its features.”.

  2. pni

    Hui! Kommentin lähettämisen jälkeen rävähtää silmille tyylittelemätön sivu, joka kaiken muun ohella kertoo että ”Your comment has been received and held for approval by the blog owner.”

    Hämmentävä kokemus.

  3. Marjut

    Oho. Hyvä että kerroit. Tsekataan.

  4. Marjut

    Nyt pitäisi toimia.

  5. pni

    Linkit katosivat tuosta ekasta kommentistani. Yritän uudestaan.

    http://www.neilturner.me.uk/2006/Jan/11/bad_behavior.html

  6. Marjut

    Joo, meillä ei sallita html:ää.

  7. PA

    Minä käytän kanssa Akismetia Köyttöliittymässä. Aiemmin satunnaisiin yksittäisiin merkintöihin saattoi kertyä kymmeniä spämmejä. Tuon jälkeen ei ole tullut enää yhtään läpi, eikä tietääkseni myöskään yksikään oikea viesti ole jäänyt haaviin. Täydellistä.

    Movable Type muuten näkyy toimivan ongelmitta kommenttilaatikon ääkkösellisten urlien kanssa, toisin kuin WP.

    Liittyykö html:n kieltämiseen jotain muuta syytä kuin spämmikommenttien linkkien estäminen?

  8. Marjut

    Eipä oikeastaan, se lienee se pääasiallisin syy. Mutta mitä Akismetin toimimiseen taas tulee, niin kyllä sekin näköjään päästää läpi aika hemmetin monta spämmikommenttia, puhumattakaan sitten niistä, jotka joutuvat sen haaviin. Olen tainnut jostain syystä joutua yhtäkkiä pommituksen kohteeksi. Höh.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑