Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Hämmästyttää, kummastuttaa

Viime aikoina olen kolunnut huonekalu- ja sisustusliikkeitä, ja törmännyt ei-niin-kuluttajaystävällisiin ratkaisuihin. Pari esimerkkiä:

  • Verhotanko K-Raudan alelaarissa: 20€
  • Verhotanko normaalihinnalla Ikeassa: 2,95€
  • Verhorenkaat (10 kpl/pussi) Kodin Ykkösessä: 9,90€
  • Verhorenkaat (10 kpl/pussi) Ikeassa: 1,95€

Mikä maksaa? (Ja kuinka on mahdollista, että tuikitavalliset verhonrenkaat maksavat liki 60 mummonmarkkaa missään?!)

5 Comments

  1. Z

    Ikea-ostoksiin pitää autottoman hellsinkiläisen muistaa lisätä bussilippujen hinnat. Tämän ajatteleminen lohduttaa toisinaan, jos ei muuten tahdo jaksaa hintaeroja… ;-)

  2. Marjut

    Ovat nuo erot kyllä silti jotain ihan järkyttävää. Ihan kuin se, että löysin unelmieni kattolampun eräästä töölöläisestä sähköliikkeestä – ja Anttilasta puolet halvemmalla. Sama lamppu, 50% hintaero. Ei ymmärrä.

  3. JP

    Kääntäen voisi sanoa, että järjen käytöllä ja omalla ajalla säästit. Joku toinen ostaa suoraan kalliimmalla, syynä lie se nimenomainen aika jonka laskuttaa muilta kalliimmalla. Pääasia kuitenkin on, että ongelmasi ratkesi tyydyttävästi!

  4. Marjut

    No en tiedä järjestä, kun mulle ei alun alkaenkaan ollut selvää, mitä esimerkiksi verhotanko voisi maksaa: vitosenko vai viisikymppiä? Muistan kuinka joskus markka-aikoina piti ostaa rautanauloja, ja menin rautakauppaan varustautuneena satasella. Eivät ne muutamat naulat sitten ihan niin paljoa maksaneet…

  5. Marja

    Yritin etsiä verhorenkaita nettikaupoista,, Ikean voi postikulujen vuoksi unohtaa ja Jotexilla oli tosi kalliit renkaat. Viimein löysin halvalla Biltemasta :) Ei olis ihan heti tullu mieleen kattoa sieltä. Vink Vink

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑