Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Sairas akrobaatti

ohje

Kuvan laatu on kehno, mutta kenties olennainen kuitenkin välittyy. Ensimmäistä kertaa törmään sellaiseen käyttöohjeeseen, jonka mukaan toimiakseen olisi mieluiten oltava joogi, tai ainakin omistettava kohtuunotkea keskivartalo. Mikä jää näkemättä, on kahden esitetyn lääkkeenottomallin lisäksi annettu kolmas vaihtoehto, joka kuuluu näin:

Jos et voi olla kummassakaan kuvatuista asennoista, kolmas mahdollisuus on käydä sängylle selälleen niin, että pää on taivutettuna taaksepäin sängyn reunan yli. Jos käytät tätä tapaa, käänny kyljellesi heti lääkkeen ottamisen jälkeen, jotta lääke varmasti pääsee vaikuttamaan.

Ja tässä oli vasta pari kohtaa yhteensä kymmenen vaihetta sisältävästä käyttöohjeesta. Jostain syystä olen aika varma siitä, ettei tätä lääkettä määrätä lapsille ja vanhuksille.

2 Comments

  1. -t

    Hmm… Tulee mieleeni eräs naistenvaivoihin määrättävä salvamainen aine, joka on hyvin juoksevaa ja jota annostellaan struutalla. Desilitroja vetävällä struutalla. Jostain syystä olen varma, ettei sitä ole voinut keksiä kuin mies. (Sen dokumentaatio sisältää kyllä myös paljon hyviä ohjeita :-D)

  2. Marjut

    Ja sitten vaan jalat kohti kattoa, niinkö? ;-) Minä valitsin tuon kolmosvaihtoehdon ja olen kenottanut niska yli sohvan laidan. Epämiellyttävää.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑