Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kissa pöydällä

Piti jo aikaisemmin laittaa, mutta unohtui. Onneksi edsel muistutti. Tässä siis työpöytäni.

työpöytä

(Jos joku ihastui kissakuvaan, niin se on peräisin Stellolta.)

6 Comments

  1. Niko

    Miksi Windows?

  2. Marjut

    Miksi ei?

  3. Niko

    Noh, olen kuullut, ettei tuo käyttämäsi XP enää vuonna 2006 oikein kykene kilpailemaan modernien käyttöjärjestelmien kanssa (rekisteri, tiedostojärjestelmän fragmentoituminen, jne..), ja ettei käyttöjärjestelmää valmistava yritys ole niinkään kiinnostunut tuotteensa ylläpidosta kuin kilpailijoiden apinoinnista.

    Ainiin, ja jotain tietoturvaongelmiakin siinä taisi olla.

    Mutta miksipäs ei, olin vain Ihan Oikeasti yllättynyt :)

  4. Marjut

    Kas, taidan olla poikkeuksellinen Windowsin käyttäjä, kun en ole moisesta juurikaan kärsinyt! Mitä muut Windowsin käyttäjät ovat sanoneet, kun olet heiltä kysellyt perusteita käyttämiselle?

  5. Niko

    En, itseasiassa, kovinkaan usein tivaa perusteita Windowsin käytölle, mutta silloin tällöin asiaa esille nostaessani tapaa kuulua lähinnä vaivautunutta selittelyä (muilta kuin pelaajilta). Hintaakin tarjotaan syyksi, kun verrokkina pidetään Macintoshia, mutta Linux ei maksa mitään…

    Jos sen sijaan kysyy, miksei vaihtaisi esimerkiksi Linuxiin, on syy usein se ettei sitä osata käyttää. Ilmeisesti Windows-taidot tulivat äidinmaidossa.

  6. ainailona

    Upea kissakuva! Tuo hyvin esiin kissan perimmäisen muodon, pyöreyden ja pehmeyden. Vaikka kynnet ovatkin teräviä terävämmät;)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑